Rachel Platten a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase. Vedeta a născut acasă, în apă

Rachel Platten a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase. Vedeta a născut acasă, în apă
Rachel Platten a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase. Vedeta a născut acasă, în apă

Rachel Platten a a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Cântăreața Rachel Platten, în vârstă de 40 de ani, și soțul său, Kevin Lazan și-au strâns pentru prima dată cel de-al doilea copil la piept pe 9 septembrie. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, Kevin fiind extrem de emoționat în la aflarea veștii.

Cei doi au sărbătorit de curând 11 ani de căsnicie, având încă o fetiță care va împlini 3 ani.

„V-o prezentăm pe Sophie Jo Lazan. Născută pe  9/9/21, acasă, în apă, după 2 zile extrem de dificile. Când am crezut că nu mai pot suporta, acest mic omuleț, uimitor și înțelept, mi-a șoptit „putem face asta mamă, putem face acest lucru ”, scrie Platten.

„Mă simt ca un războinic și nu mă voi mai îndoi NICIODATĂ de puterile mele. Îți mulțumesc, Sophie, pentru că mi-ai arătat din ce sunt făcută și pentru că ai completat familia.

Și vă mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijin și pentru că mi-ați înțeles decizia de a fi mai discretă în ultimele două luni, am vrut să fiu alături de familia mea și să mă pregătesc pentru această nouă viață."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Rona Hartner și Herve Camilleri au depus actele de divorț! Ce dezvăluiri a făcut artista: „A semnat cu lacrimi în ochi”

Rachel Platten s-a confruntat cu anxietatea în sarcină

Rachel Platten și-a dezvăluit sarcina în luna aprilie, printr-un selfie pe pagina sa de Instagram, spunând că este un „secret greu de păstrat”.

Rachel Platten a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase. Vedeta a născut acasă, în apă

În luna iunie, Rachel a vorbit deschis pe contul de socializare despre temerile sale cu privire la faptul că urmează să vină un nou membru în familie.

Vedeta a mărturisit că stările de anxietate nu au ocolit-o și că nu știe cum o va întâmpina surioara sa mai mare pe mezină.  „Puteți să ne țineți astăzi în rugăciunile voastre? Mă lupt puțin, sunt gravidă și copleșită și încerc să-mi susțin familia. Nu știu cum voi reuși să am încă un copil și să mă ocup și de cariera mea”, a mărturisit cântăreața. „Gândurile răutăcioase ajung la mine, chiar dacă știu că nu sunt adevărate.
Îmi place să transmit și să fiu înconjurată de dragoste și lumină, dar, în acest moment, mă simt copleșită”, a adăugat Rachel Platten.

Citeste si: Modelul Devon Windsor a născut! Primele imagini cu bebelușul frumoasei blondine



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies