Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME de la Kanal D2, in mijlocul adolescentilor de la SOS Satele Copiilor!

Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME de la Kanal D2, in mijlocul adolescentilor de la SOS Satele Copiilor!
Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME de la Kanal D2, in mijlocul adolescentilor de la SOS Satele Copiilor!

Radu Andrei Tudor, prezentatorul emisiunii de știri NEWSTIME, de la Kanal D2, s-a aflat ieri alături de tineri aflați în programele SOS Satele Copiilor, în seria de activități desfășurate în cadrul Taberei “YouthCan!” . Programul “YouthCan!” este dedicat sprijinirii tinerilor aflați în îngrijire alternativă sau proveniți din familii vulnerabile, cu scopul de a le dezvolta competențe esențiale pentru integrarea pe piața muncii și dezvoltarea personală necesară unei cariere de succes.

În cadrul întâlnirii, 26 de adolescenți au avut ocazia de a dialoga deschis cu Radu Andrei Tudor despre provocările și satisfacțiile carierei de jurnalist și prezentator de televiziune. Tinerii au ascultat cu interes povestea parcursului său profesional și au adresat întrebări despre culisele lumii televiziunii. Întrevederea, un dialog foarte viu între ştiristul Kanal D2 și tinerii prezenți la eveniment, a fost una constructivă, oferind acestora perspective valoroase asupra pașilor necesari pentru a atinge succesul, în orice domeniu pe care și l-ar alege.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Am întâlnit astăzi niște tineri foarte ambițioși, tinerii de la SOS Satele Copiilor. Ei sunt la vârsta la care încearcă să își stabilească obiective și țeluri, au un vis de îndeplinit. Pentru mine este un mare câştig dacă am reușit cumva să îi inspir prin povestea mea de viață.

Le-am răspuns la întrebări și m-a bucurat mult  să-i văd atât de interesaţi de domeniul ştirilor şi de ceea ce se întâmplă pe scena publică şi în lume, în general ”, a declarat Radu Andrei Tudor.

Partener de tradiție al organizației SOS Satele Copiilor, Dogan Media, prin intermediul Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls si a Diviziei de Digital, s-a implicat constant în viața comunității, sustinând categoriile sociale vulnerabile și domenii de activitate cu impact asupra schimbării în bine a vieții cetățenilor.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Anunțul ministrului Muncii cu privire la pensiile mici după recalculare. Motivul pentru care pensionarele nu se vor bucura de o creștere a venitului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies