Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său: „Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu. Nu m-a băgat Bănică în facultate.”

Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său: „Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu. Nu m-a băgat Bănică în facultate.”
Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său: „Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu. Nu m-a băgat Bănică în facultate.”

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre cum a reușit să se descurce pe cont propriu.

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare pe care cunoscutul actor și artist, Ștefan Bănică Jr, îl are în urma poveștii de iubire pe care a trăit-o alături de Camelia Constantinescu.

Nu este niciun dubiu faptul că Radu îi calcă pe urme tatălui său. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este absolvent de Actorie, artist, dar și antreprenor. Astfel, la numai cei 22 de ani ai său, Radu Bănică are o carieră de succes, pe care a obținut-o cu multă muncă.

Invitat în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube WOWnews, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre povara numelui tatălui său și despre munca pe care a depus-o pentru a se realiza singur.

Radu Ștefan Bănică și-a croit singur cariera de succes

Citește și: Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor: „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său
Radu Ștefan Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am jucat și când murise taică-miu. Comedie!” Ștefan Bănică Jr, despre momentele de pe scenă atunci când tatăl lui s-a stins din viață și cum a reușit să controleze anumite emoții

Artistul a dezvăluit că de-a lungul vieții a dus în spate povestea tatălui său, mai ales că părinții săi nu au mai format un cuplu.

Cu toate acestea, Radu Bănică a încercat să se diferențieze de ceilalți prin munca pe care a depus-o, refuzând astfel să profite de avantajele pe care i le-ar fi oferit numele tatălui său.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu, dar niciodată nu am regretat. Sau am purtat pică, vai mă cheamă Bănică. Nu. De mic am acceptat. Când sus, când foarte jos. Nu se așteaptă lumea la astfel de lucruri, dar trebuie să înțeleagă și ceea ce am încercat eu să spun, cardul tatălui meu nu este și cardul meu.

Este un mod de a-ți crește copiii bun, până într-o extremă. Până la urmă am citit ulterior să nu porți ură sau ranchiună părinților tăi, pentru că este și prima dată pentru ei. Asta e. Au greșit, a greșit și mama, a greșit și tata. Am ajuns să nu mă mai simt eu cu musca pe căciulă, pentru că până la urmă fac ce fac datorită mie. Nu m-a băgat Bănică în facultate, nu m-a băgat într-o casă de discuri, nu a dat niciun telefon cu „ia-l pe fii-miu” și foarte bine .”, a declarat Radu Ștefan Bănică la Play
IT.

Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său
Radu Ștefan Bănică și tatăl său [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Monica Tatoiu revoltată de faptul că fiul său se plictisește! Ce face femeia de afaceri pentru a-și găsi ocupație: „Nu pot să stau ca mintea mea să meargă în gol, că se strică motorul.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies