Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”

Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”
Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a împlinit recent 56 de ani, dar nu este căsătorit.

 

Raed Arafat a vorbit de puține ori despre familia sa, despre viața sa în afara profesiei. În perioada pandemiei de coronavirus, Raed Arafat a mărturisit la un moment dat cum decurge o zi din viața lui și a mărturisit că locuiește singur.

La 56 de ani, Raed Arafat e singur, spune că nu a fost căsătorit nicidată, dar nu regretă acest lucru.

Pentru că s-a dedicat meseriei sale, care îi ocupă tot timpul, spune că nu a vrut să provoace suferință.

”Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru, și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte.

Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște. Nu regret și fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înțelegi: pentru a face asta, trebuie să renunți la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru. Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu, cu același nivel de pasiune, să nu o scazi”, a povestit Raed Arafat în emisiunea ”La cină” de pe Digi24.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Raed Arafat, reacție dură după ce a fost criticat din cauza măsurilor luate din cauza coronavirusului: „S-a ajuns prea departe”

Citeste si: Raed Arafat, declarație dură: „Încep atacurile și mârșăviile. Nimeni nu ne garantează că valul nu se va repeta”

Raed Arafat a mărturisit că s-a temut de faptul că la un moment dat ar fi putut să fie părăsit de soție. ”Sau să nu mă mai aștepte... Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ți spună, mai ales dacă ai și copii... Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am

lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu”, a povestit Raed Arafat în respectiva emisiune. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raed Arafat, ce a răspuns la întrebarea dacă iubește

Chiar dacă niciodată nu a vorbit despre vreo iubită de-a sa, în urmă cu câțiva ani, Raed Arafat, într-un interviu în Catavencu, când a fost întrebat dacă iubește a răspuns:  “Pai, fara iubire, cum? E adevarat ca medicina de urgenta e un stil de viata. Am ales. Am trait o viata ca orice om, dar cu concentrare pe profesie”. Nu a dat însă alte amănunte.

Citeste si: Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Raed Arafat a plecat din Palestina când avea 16 ani

Raed Arafat s-a născut pe 24 mai 1964 în Nablus,Palestina, într-o familie foarte însărită, care a avut de-a lungul anilor mai multe afaceri. Deși mama și tatăl său și-au dorit ca el să preia business-urile familiei, acesta a ales alt destin. La vârsta de 16 ani, Raed Arafat și-a lăsat familia din Palestina și a venit în România ca să devină medic – s-a întâmplat în 1981, când a început să studieze limba română în Piteşti.

Ulterior, a urmat cursurile Facultăţii de Medicină din Cluj-Napoca şi s-a specializat la Târgu Mureş şi Cluj-Napoca pe Anestezie Terapie Intensivă. După ce a locuit o bună perioadă la Târgu Mureș, însă de câțiva ani s-a mutata la București. De altfel, Raed Arafat locuiește acum într-un complex imobiliar de lângă Capitală.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Gabriela Firea, anunț tranșant despre redeschiderea sălilor de spectacol: „La teatru ”virusul e…mai cu talent”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies