Raed Arafat, anunţ de ultim moment! "Măsuri care nu vor fi pe placul tuturor"

Raed Arafat, anunţ de ultim moment!
Raed Arafat, anunţ de ultim moment! "Măsuri care nu vor fi pe placul tuturor"

Raed Arafat, anunţ de ultim moment! Medicul a vorbit despre viitoarele măsuri de restricţie!

Pe fondul creşterii alarmante a numărului de cazuri de Covid-19, Raed Arafat a făcut câteva declaraţii dure, în urmă cu puţin timp. Din păcate, veştile sunt proaste, iar autorităţile pregătesc un val de restricţii. Sâmbătă, 18 iulie, s-a înregistrat un record "negru" în România. Am avut 889 de cazuri noi şi, din păcate, 21 de decese.

Raed Arafat, anunţ de ultim moment! "Curentul de negare și de atacuri existente este intens"

Vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor (…) Din păcate, numărul deceselor va continua să fie ridicat și poate să crească.

Noi nu vedem însă decesele în cifre seci, fiecare deces este un om, este tată, mamă, rudă. Ca să protejăm populația și să reducem numărul, soluția este respectarea regulilor pe care unii încearcă în continuare și foarte intens să le batjocorească.

Citeste si: Raed Arafat, anunț important despre pacienții bolnavi de Covid-19: „Asta este situația reală”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De regulă, în weekend, numărul testelor și trecerea lor în registre sunt reduse, dar trendul este crescător și ne așteptăm la creșteri.

Trebuie să învățăm de la ce au pățit alții, dar curentul de negare și de atacuri existente este intens și, din păcate, populația crede, pentru că citește ce scrie pe rețelele de socializare, fără să verifice originea informației, plus că vedem fake-news-uri în fiecare zi ”, a declarat Raed Arafat pentru Libertatea.

Ce spunea Raed Arafat în urmă cu două zile?

Arafat susține că nu mai sunt locuri la ATI în spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți cu coronavirus. Pacienții din Capitală au început să fie trimiși în alte părți. El a mai precizat că mâine (n.r 18 iulie) România va înregistra un număr record de noi cazuri de infectare, situația devind alarmantă.

Citeste si: Alertă în România! Raed Arafat a fost amenințat cu moartea: „M-am obișnuit”

Spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți infectați cu COVID-19 nu mai au loc de terapie: Matei Balș, Marius Nasta, Ana Aslan, nu mai au locuri. Dacă apare un caz, îl vom muta în afara Bucureștiului. Și spitalul din Ploiești este ocupat la capacitate maximă. Soluția este să creăm paturi de ATI, să aducem ventilatoare. Avem stocuri și pentru că a apărut această problemă trebuie să apelăm la această soluție.

Dar avem nevoie de personal (…) Și mâine vom avea o cifră record ”, a declarat Raed Arafat, secretarul MAI, vineri seară, la Digi 24.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies