Raed Arafat, despre epidemia de coronavirus: „Nici măcar nu am văzut ce e mai rău!”

Raed Arafat
Raed Arafat, nou avertisment despre epidemia de coronavirus.

Raed Arafat a lansat încă un avertisment sumbru despre epidemia de coronavirus. Se pare că Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) nu este deloc pozitiv în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Foarte multe persoane se întreabă când vom scăpa de epidemia de coronavirus, după ce virusul COVID-19 a făcut ravagii la nivel mondial. Numărul de persoane infectate pare că a stagnat în jurul cifrei de 1.000, în loc să scadă, așa cum ne-am fi dorit, iar Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) nu pare deloc optimist în privința evoluției contextului epidemiologic.

Citeste si: Raed Arafat, declaraţii importante despre măştile de protecţie! "În maşină trebuie purtată..."

Astfel, Raed Arafat consideră că lucrurile pot deveni extrem de grave și că trebuie să fim pregătiți pentru orice. Nu poate anticipa nimeni evoluția epidemiei, astfel că România trece printr-o situație nemaivăzută.

Raed Arafat
Raed Arafat, nou avertisment despre epidemia de coronavirus.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Raed Arafat, avertisment de ultim moment despre epidemia de coronavirus

Să nu uităm că pandemia care a fost în 1918-1919, nu primul val a fost cel mai rău. Noi nu avem astfel de informații, dar noi trebuie să ne așteptăm că lucrurile pot să se înrăutățească și noi trebuie să fim foarte pregătiți”, a dezvăluit Raed Arafat, la B1TV.

Citeste si: Raed Arafat, avertisment după creșterea numărului de cazuri de coronavirus: „Noi am făcut tot posibilul”

Mai mult decât atât, secretarul de stat a mărturisit că există foarte multe persoane necunoscătoare, care lansează păreri nefondate și neavizate, în mediul online, cu privire la pandemia de coronavirus. Aceste persoane agravează situația, pentru că împing un număr mare de oameni să nu respecte ipotezele, lansând numeroase ipoteze false.

”Sunt foarte mulți ”experți” care vin cu păreri neavizate, nefondate, fără absolut niciun argument științific, dar aberează toată ziua și, din păcate, au efect asupra unei părți din populație.

Mulți respectă recomandările, dar această parte mică poate contribui la răspândirea virusului într-un mod necontrolat”, a continuat specialistul.

Citeste si: Raed Arafat, atac dur la adresa persoanelor care nu respectă măsurile de prevenție: „Se bate joc de...”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit: „Sunt niște momente grele”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies