Raed Arafat, informații importante despre vacanța de 1 mai: „Încă este devreme de vorbit de măsuri de relaxare”

Raed Arafat, informații importante despre vacanța de 1 mai: „Încă este devreme de vorbit de măsuri de relaxare”
Raed Arafat, informații importante despre vacanța de 1 mai: „Încă este devreme de vorbit de măsuri de relaxare”

Ce a transmis secretarul de stat Raed Arafat despre vacanța de 1 mai. Informații importante despre următoarea perioadă.

Vacanța de 1 mai este aproape, iar mulți români așteaptă cu nerăbdare o veste legată de ziua în care vor putea ieși și pleca în vacanță.

Secretarul de Stat Raed Arafat a vorbit despre vacanța de 1 mai, dar și despre relaxarea măsurilor luate de către autorități pe fondul pandemiei de coronavirus.

Specialiștii preconizează că în următoarele zile va fi atins vârful pandemiei în România, așa că sfatul acestota este să se continue izolarea la domiciliu.

Citeste si: Nelu Tătaru, anunț crucial pentru români: „Îi rog să mai aibă răbdare șapte, zece zile. Suntem aproape de...”

Arafat a asigurat că toate măsurile impuse sunt importante, mai ales că în ultimele zile mai mulți români s-au îmbulzit în piețe și au mers la întâlnitri cu familia și cu rudele, așa că va crește numărul de cazuri de bolnavi de coronavirus.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Medicii au descoperit un nou simptom al coronavirusului! Cum se manifestă

Când ar putea fi relaxare măsurile

Când oricare dintre măsuri nu va mai fi importantă, va fi ridicată. Momentan, Raed Arafat susține că e devreme pentru astfel de lucruri.

Citeste si: O femeie infectată cu noul coronavirus a fost operată de tumoră cerebrală la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

„Încă este devreme de vorbit de măsuri de relaxare și să spunem că, de mâine, s-a terminat Paștele, gata, relaxăm situația. Deci, nu va fi așa. Dacă noi mergem mai departe și am zis că după 1 mai, deci în cursul lunii mai.

Poate că vor fi cândva primele măsuri și nu înseamnă în 2 mai, poate prin 10, în 11, prin 15. Nu știu ce să vă zic, poate înainte, după, depinde cum evoluează situația.”, a spus Raed.

Raed Arafat îi informează încă o dată pe români că toate măsurile impuse până acum rămân valabile. De altfel, îi roagă să fie mai responsabili decât niciodată, în special de 1 mai, și să evite să-și planifice ieșiri.

foto: hepta.ro.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies