Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții! „Să fie atenți…”

Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții!
Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții!

Raed Arafat a vorbit despre restricțiile impuse pentru români în perioada următoare.

Șeful DSU, Raed Arafat, anunță că valul trei al pandemiei de coronavirus este, de fapt, ultimul hop pe care românii trebuie să îl depășească pentru ca situația să revină la normal. Acesta a declarat că restricțiile impuse se vor întinde pe o perioadă de 3-4 săptămâni.

Raed Arafat susține că singura soluție pentru ca România să pună capăt pandemiei de coronavirus este respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități, în caz contrar lucrurile neputând fi ținute sub control, anticiparea unei date a sfâșitului pandemiei fiind imosibilă.

„Dacă continuă să crească, trebuie să vedem de ce continuă să crească, să vedem ce altceva trebuie făcut ca să nu mai crească. Dar asta înseamnă ca măsurile astea să se aplice, să aibă efect măcar 2-3 săptămâni. Sunt, în principal, măsuri de weekend. trebuie să treacă măcar 2-3 weekenduri să vedem cum merg.

Măsurile care se aplică pe întreaga săptămână trebuie să treacă măcar 2 săptămâni să vedem cum merg.

Eu sper să aibă efect, dar nu se așteaptă efectul niciodată imediat”,  a spus Raed Arafat.

Raed Arafat a luat ca exemplu situația din Timișoara, întrucât în această zonă s-a înregistrat o explozie a numărului de cazuri.

Șeful DSU a ținut să precizeze că rezultatele măsurilor aplicate nu sunt imediate.

Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ați văzut și discuțiile care au fost la Timișoara. Lumea zicea că crește, da. La început continuă să crească, după care se stabilizează, începe să scadă… dacă se respectă regulile. Dacă măsura de carantină nu se respectă, atunci poate să rămână tot timpul acolo”,  a continuat el.

Citeste si: Raed Arafat spune de ce se închid magazinele la ora 18.00: "Situația nu este stabilă..."

Raed Arafat, mesaj pentru protestatari

Raed Arafat a vorbit despre situația actuală din zona București-Ilfov. Acesta susține că se poate spera la o încetinire, nu la o scădere a numărului de infectări cu virusul Sars-Cov-2.

Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții!

„Dacă încep aceste măsuri, noi sperăm să vedem măcar o încetinire, nu neapărat o scădere, după care platou, după care să înceapă să scadă, cam asta este modul în care se întâmplă.

Înseamnă măcar 3-4 săptămâni, să vedem.”,  a mai spus el.

Șeful DSU a transmis un mesaj pentru românii care protestează împotriva restricțiilor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Raed Arafat atenționează populația în legătură cu infecția SARS-CoV-2: "Să nu asculte afirmaţii care nu sunt bazate ştiinţific"

„Să fie atenți de unde își iau informațiile și să se gândească că toți au rude și au bătrânii lor și oamenii vulnerabili care pot mâine-poimâine să se trezească cu ei în spital. Atunci poate că o să gândească altfel”,   a spus acesta.

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies