Rafaela de la Exatlon, călcată în picioare, în club! ”M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori” DEZVĂLUIRI

Rafaela de la Exatlon, călcată în picioare, în club! ”M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori” DEZVĂLUIRI
Rafaela de la Exatlon, călcată în picioare, în club! ”M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori” DEZVĂLUIRI

Rafaela Marcaş, fostă concurentă la Exatlon, iar apoi la ”Puterea Dragostei” a trecut, recent, prin cea mai cumplită experiență a vieții sale după ce a fost bătută, cu sălbăticie, într-un club de fițe din București.

Mai exact, seara de sâmbătă a fost pentru Rafaela de la Exatlon una pe care nu o să o uite niciodată, cu atât mai mult cu cât a fost umilită în public.Totul a început, povestește Rafaela de la Exatlon, din cauza unor discuții pe care le-a avut, probabil în contradictoriu, cu o domnișoară cunoscută în lumea mondenă a Bucureștiului, una dintre obișnuitele vieții de noapte de prin cluburile de fițe.

”Totul s-a întâmplat în club, pe la ora 01.00, atunci când domnișoara cu bărbatul respectiv și-au făcut apariția. Eu am avut o discuție cu ea la mine la masă după care ea s-a retras la bar. M-am dus la baie, iar când m-am întors în club am zis să îl salut și pe individ. Doar că bărbatul respectiv nici nu m-a lăsat să termin fraza și m-a întrebat ce treabă am cu domnișoara aceea.

Eu i-am zis să nu se bage între femei că nu e frumos ce face! Repet, eu am avut o discuție, nu m-am certat cu ea când a venit la mine la masă să îi salute pe cei de acolo. Eu i-am zis doar că este penibil să vorbească despre mine cu niște fete de 17-18 ani, iar dacă are ceva cu mine să îmi spună și putem să discutăm totul, dar ea a negat că ar avea vreo problemă cu mine”, povestește Rafaela de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Jador, surprins cu Ella de la Puterea dragostei în oraș! Ipostaza incredibilă în care au fost văzuți ce doi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Doar că discuțiile avute de Rafa de la Exatlon cu ”fata de oraș” cu care intrase într-o dispută nu s-au terminat atât de ușor pe cât și-ar fi dorit, iar scandalul abia a început, iar bruneta a pătimit îngrozitor pentru că a avut curajul să o înfrunte pe domnișoara cu

pricina.

”După ce i-am zis lui să nu se bage între femei, a vrut să mă umilească în public! M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori! Eu am început să țip că sun la politie, la 112, el mi-a dat drumul, am ieșit afară pe cea de a doua intrare a clubului și am sunat, stând pe scări. El a văzut că sun, a luat-o pe domnișoara aceea și au ieșit din club.

Doar că, după ce au trecut amândoi pe lângă mine, văzând că eram cu cei de la 112 în telefon, el s-a întors și m-a lovit iarăși, nepăsându-i că eu eram pe telefon cu Poliția”, ne-a mai spus Rafa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, așa cum era de așteptat, șocată de cele petrecute cu ea, Rafa de la Exatlon a depus plângere la poliție, dând și numele personajelor implicate, mai ales că îi cunoștea pe amândoi.

”Sunt șocată și dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat. Eram în club, în public și am fost agresată așa. Bine că mai erau oameni de față, pentru că la cum s-a comportat bărbatul aacela, dacă nu erau oameni de față, cine știe ce mai îmi făcea. Normal, am depus plângere la poliție și o să îi fac să plătească pentru ceea ce mi-au făcut. Sunt speriată, sunt dezamăgită, sunt șocată”, ne-a mai spus Rafa.
.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima imagine alături de iubitul său! Ce cadou superb i-a făcut

Rafaela, concurentă şi la ”Exatlon” şi la ”Puterea Dragostei”

Rafaela a fost prima concurentă care a părăsit primul sezon al Exatlon România, după doar două saptămâni de competiţie. Dar, deşi drumul ei la Exatlon a fost scurt, Războinica Rafaela şi-a făcut numeroşi fani, poate şi pentru faptul că fosta concurentă este extrem de sexy şi, extrem de important, foarte fermă când vine vorba de sine, ea fiind şi cea care a generat primul scandal din show. După Exatlon, Rafa s-a înscris la show-ul Puterea Dragostei, iar în casă a procedat la fel, ea fiind subiectul unor dispute cât se poate de serioase, părăsind, de altfel, şi emisiunea moderată de Andreea Mantea.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ionuț Jaguarul a vorbit despre Nella la ceva timp de la despărțire! ”Fosta mea soție era geloasă!” Ce a făcut femeia în primele două săptămâni ale ”războinicului” la Exatlon! EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies