Rafaela de la Puterea dragostei, cu mâna ruptă din cauza iubitului ei

Rafaela de la Puterea dragostei
Rafaela de la Puterea dragostei bătută de iubit

Tânăra trece prin momente grele din cauza fostului iubit și a decis să spună ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp.

La un an după ce a fost bătută într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din București, Rafaela de la Exatlon și Puterea dragostei a ajuns din nou la spital, de data aceasta din cauza fostului ei iubit. Tânăra care a participat și în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei a ajuns cu mâna ruptă la spital.

Bărbatul s-a ales cu mâna în ghips din cauza bărbatului care a intrat peste ea în casă.

După o ceartă aprinsă, Rafaela Marcaș a fost agresată de fostul iubit și a ajuns la spital.

„A fost dus la secție și eu am fost urcată în ambulanță”

Rafaela de la Puterea dragostei
Rafaela de la Puterea dragostei batuta de fostul iubit[Sursa foto: cancan.ro]


”Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot să dorm. Totul s-a întâmplat aseară (marți seară, n.r.) în jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă.
Imediat a început să se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva. El este un tip foarte violent atunci când bea. Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el când a vrut să vină după mine s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Am încercat să-l ajut când l-am văzut în halul acela, am vrut să-i command un taxi ca să plece la el acasă și să îi pun telefonul la încărcat, pentru că nu mai avea baterie. În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap. În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul.

Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul.

Fără să știe, a apăsat pe cele trei butoane ale telefonului și s-a apelat numărul de urgență. Și-a dat seama ce a făcut, s-a cam panicat, a încetat să mai dea în mine și a zis că o să îmi pară rău pentru ce am făcut și a ieșit afară pe ușă.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

După doar câteva minute, au venit la mine acasă mai multe echipaje de poliție, inclusiv cei de la SMURD. În timp ce eu povesteam întâmplările autorităților, el tot mă suna și încerca să mă oprească să nu spun ce s-a întâmplat. Cei de la poliție m-au sfătuit să-l conving să se întoarcă acasă. El s-a întors și imediat a fost dus la secție și eu am fost urcată în ambulanță.

Am stat la spital până la 5 dimineața, mi-au pus mâna în ghips, am o atelă la mână. Când am plecat de la spital m-am dus să depun plângere și am fost să îmi scot și certificat medico-legal. Efectiv sunt traumatizată. Nu pot să mă odihnesc, nu pot să fac nimic. Sunt foarte stresată. Nu știu cum să trec peste tot ce s-a întâmplat aseară”, a povestit Rafaela de la Puterea dragostei pentru cancan.ro.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Rafaela de la Exatlon, călcată în picioare, în club! ”M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori” DEZVĂLUIRI

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Din dragoste! Rafaela şi Bianca, război total pentru alesul inimii lor la “Puterea Dragostei”. Nervoasă, Rafa părăseşte platoul emisiunii!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies