Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards
Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

Pentru al optulea an consecutiv, ELLE desemnează cele mai influente personalități din social media în cadrul prestigioasei gale ELLE New Media Awards.

 Evenimentul, care a devenit unul dintre cele mai stylish și așteptate momente în comunitatea online din România, a avut loc aseara, încântând și inspirând publicul prin inovație, creativitate și talentul nativ al influencerilor autohtoni.

În cadrul Elle New Media Awards 2023, Raluca Bădulescu, vedeta Kanal D2 si unul dintre juratii de la “Bravo, ai stil!”, a strălucit la categoria Celebrity și a fost premiata, prin votul publicului, pentru influența sa remarcabilă în mediul online.

Raluca Bădulescu, o prezență cunoscută și adorată în peisajul digital românesc, a fost distinsă cu prestigiosul trofeu la această categorie.

Nominalizările la categoria Celebrity au fost extrem de competitive, fiind incluse nume sonore precum Inna, Antonia, Lidia Buble, Andreea Berecleanu, Alina Eremia și Irina Rimes, toate fiind recunoscute pentru contribuția lor semnificativă în domeniul lor de activitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Sunt extrem de emotionata! Este o onoare și o mare bucurie pentru mine să primesc acest premiu și să împărtășesc această experiență cu voi. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea neîncetată”,  a spus Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu a reușit să se distingă prin stilul său inconfundabil și prin modul în care comunică cu comunitatea online. Cu un simț al modei aparte, îndrăzneț și inovator, Raluca a captivat audiența prin creativitate și prin implicarea activă în diverse proiecte digitale, dar si ca jurat al celei mai iubite emisiuni de fashion din Romania,

“Bravo, ai stil!”.

Prin intermediul rețelelor sociale, Raluca Bădulescu a devenit o sursă de inspirație pentru mii de oameni, oferind sfaturi de fashion și beauty, dar și dezvăluind aspecte autentice din viața sa. Talentul său, entuziasmul și conexiunea puternică cu publicul au contribuit în mod substanțial la succesul și recunoașterea sa în mediul digital.

Felicitări, Raluca Bădulescu, pentru distincția meritată! Continuă să ne surprinzi și să ne inspiri!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies