Raluca Bădulescu a mitraliat-o pe Roxana Nemeș, la „Bravo, ai stil! Celebrities”! <Ea este acest “Dumnezeu al modei” și noi niște pămpălăi!>

Roxana Nemeș în față juraților Bravo ai stil! Celebrities!
Roxana Nemeș în față juraților Bravo ai stil! Celebrities!

Tensiunile dintre jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și Roxana Nemeș, concurentă în cadrul competiției de stil, au atins cote maxime! Raluca Bădulescu a răbufnit și a spus ce crede cu adevărat despre focoasa blondină.

O nouă gala eliminatorie a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities!    le-a pus în dificultate pe concurente, printr-o tema grea pentru multe dintre vedetele prezente în platou: Winter în wanderland!

Pentru că au avut o seară destul de grea, iar tema le-a pus în dificultate pe concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, fetele au trecut și prin “foc” pentru a ajunge la inima juraților, în goana după steluțe.

În dorința de a-și vedea numele în clasamentul celor mai bine îmbrăcate celebrități din România, concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a se autodepăși.

Roxana Nemeș a ieșit foarte șifonată în urma comentariilor juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Andreea Tonciu le-a arătat... fundul gol juraților, după un scandal înfiorător cu Cristina Şişcanu: “Să vezi acasă omor de la bărbată-miu!”

Roxana Nemeș în față juraților Bravo ai stil! Celebrities!
Roxana Nemeș în față juraților Bravo ai stil! Celebrities![Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Bădulescu: “Tu vrând să pari diferită față de colegele tale care ai presupus că vor veni toate prințese, craiese, etc… ai dărâmat șifonierul pe tine! Asta chiar arată a dărâmat șifonierul pe tine! Ai atârnat pe spate, o cerga de la Cabana Vânătorilor. “Interesănțenia” asta are și ea niște limite!”

Raluca Bădulescu a desființat-o pe Roxana Nemeș!
Raluca Bădulescu a desființat-o pe Roxana Nemeș![Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu, ironic: “Este de la popasul vânătorilor!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

La cele auzite, Roxana Nemeș se așează jos pe platou și este mustrată de către Cătălin Botezatu pentru a se ridica.

Roxana Nemeș comenteză foarte nervoasă: “Dacă venea “Crăiasa din povești” frumoasă și strălucitoare cu siguranță eram mai bine, nu?”

Roxana Nemeș așezată pe jos în platou
Roxana Nemeș așezată pe jos în platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Bădulescu: “Dacă tu crezi că noi nu avem capacitatea să apreciem ceea ce ai făcut tu aici, te înșeli! De asemenea te înșeli dacă tu crezi că a azzvali pe ține o grama de haine și 300 de pulovere ai făcut o ținută pentru

conceptul winter în wanderland!”.

La testimonial Raluca Bădulescu a comentat acid: “În această gală ea m-a enervat! Ea pune la îndoială faptul că noi nu înțelegem ceea ce vrea ea să transmită prin această ținută, în ce zona stilistică se încadrează ținută ei sic ca nu înțelegem ceea ce poartă! Adică mi se pare un afront direct adus juriului! În afară de faptul că nu a ascultat ce am spus și că ea a transit, a bufnit și își dădea ochii peste cap pe acolo prin platou! Ea este acest “Dumnezeu la modei” și această fashionista

desăvârșită si noi niște pămpălăi care nu înțelegem ce vrea să facă Roxana Nemeș în această emisiune!”

Roxana Nemeș sfidează jurații Bravo, ai stil! Celebrities!

Cătălin Botezatu: “Dragă mea, partea galbenă arată că o husă de trabant din anii ’60 peste care ai aruncat un sacou. Pe spate ai un preș scos acum dintr-un gherghef…(..) și te-ai întins pe o vatelină aici în față! Nu poți să mă convingi că asta este o ținută! Cu această ținută puteai să vii în cursul săptămânii, dar nu la o gala!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Roxana Nemeș: “Atunci trebuie să iau o blană frumoasă cu o rochiță!”

Citeste si: Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu siderati de ținută Roxanei Nemeș
Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu siderati de ținută Roxanei Nemeș[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Bădulescu: “Tu acum ne iei la mișto! A venit în niște ițari! Ce suntem?! Horia, Cloșca și Crișan? Noi nu înțelegem acest styling “fashion forword” pe care l-a făcut ea!”, a comentat această siderată.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies