Raluca Bădulescu a răbufnit în culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a deranjat-o atât de tare pe vedetă: „Nu am Covid!”

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a întâmpinat o situație mai puțin plăcută în ultima ediție a emisiunii!

Aflată în cabina juraților, Raluca Bădulescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața colegilor ei! Vizibil deranjată, vedeta a ridicat problema asupra unui anumit zgomot pe care îl auzea încontinuu în timpul emisiei și pe care nu știa să îl identifice. Se pare că până la urmă și-a dat seama, ajutată fiind de Maurice Munteanu care a venit cu explicații, că era vorba doar despre o problemă tehnică legată de un anume aer condiționat.

Citeste si: Viviana Sposub leagă noi prietenii înainte de Marea Finală! Cu cine a fost surprinsă iubita lui George Burcea: „Când ți se pune pata...”

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Captură TV]

Raluca Bădulescu: „N-am covid, dar am sinuzită”

Maurice Munteanu: „Pisico, nu fii nebună, sunt alea pe hol, uită-le...turbosuflantele, da, se aud”

Raluca Bădulescu: „Tu crezi că alea se aud? Da, deci astea se aud în timpul emisiei? M-am lămurit. Mi-e frică de aerul condiționat. Am stat zilele trecute în aerul condiționat că s-a stricat centrala.

N-am covid, dar am sinuzită”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Maurice Munteanu: „Asta că nu și-a luat centrală modernă ca a mea. Funcționează manual. Dacă se oprește o dai manual. Te dai cu capul în centrală și știi cum se turează. O iei la la manivelă, te învăț eu cum..."

Raluca Bădulescu: „Mie îmi trebuie ceva mai pe vechi.”

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RALUCA BĂDULESCU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Captură TV]

Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities” va avea loc pe 5 februarie 2022

Cele cinci finaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas și Bella Santiago, se pregătesc pentru Marea Finală a emisiunii fenomen de la Kanal D! 

Marea Finală a show-ului de modă va avea loc pe data de 5 februarie 2022, de la ora 20:00.

Concurenta care va primi cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei!

Câștigătoarea vă fi anunțată în direct de către prezentatoarea emisiunii Ilinca Vandici.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies