Raluca Badulescu a tradat! A renuntat la obsesia sa si pare dispusa sa isi schimbe stilul

Raluca Badulescu a tradat! A renuntat la obsesia sa si pare dispusa sa isi schimbe stilul
Raluca Badulescu a tradat! A renuntat la obsesia sa si pare dispusa sa isi schimbe stilul

Nu mai este o noutate faptul ca Raluca Badulescu este innebunita dupa auriu si ca, daca s-ar putea, ar purta numai si numai vestimentatii de aceasta culoare.

Obsesia sa pentru acesta culoare este atat de mare, incat, in vara, la nunta sa, jurata de la “Bravo, ai stil!” a indraznit sa sparga tiparele normale purtand o rochie de mireasa aurie, cu trena de 8 metri si care a cantarit nici mai mult nici mai putin de 15 kilograme.

Mai mult de atat, tema nuntii sale a fost tot auriul, aranjamentele de la biserica si de la restaurant, invitatiile, dar pana si tortul mirilor a fost de culoarea aurului galben.

In plus, in cadrul show-ului “Bravo, ai stil!”, Raluca face exces de auriu, iar cand alege sa poarte tinute de alta culoare nu uita sa isi strecoare un pic de auriu in tinute, folosind accesorii masive.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De curand insa, in ultima saptamana a show-ului de la Kanal D unde este jurat, Raluca Badulescu a surprins peste masura cand si-a facut aparitia in platou purtand o o haina neagra, brodata si batuta

in margele si pietre semipretioase iar in picioare o pereche de cizme argintii. Mai exact, culoarea opusa celei preferate de ea. Din cate se pare, Raluca Badulescu are o slabiciune pentru aceste cizme, fie ele si argintii, un model cu adevarat spectaculos si rar intalnit.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies