Raluca Bădulescu, apariție surprinzătoare pe Instagram. Cum s-a afișat vedeta?

Raluca Bădulescu, apariție surprinzătoare pe Instagram. Cum s-a afișat vedeta?
Raluca Bădulescu, apariție surprinzătoare pe Instagram. Cum s-a afișat vedeta?

Raluca Bădulescu a renunțat la machiaj, perucă și hainele extravagante. Cum arată vedeta într-o zi obișnuită, când nu se află în fața camerelor de filmat.

Pe Raluca Bădulescu toată lumea o recunoaște după stilul vestimentar pe care îl adoptă. O mare iubitoare a hainelor de lux și a accesoriilor strălucitoare, vedeta Kanal D își surprinde mereu fanii prin intermediul aparițiilor de senzație.

Unghiile lungi, roșii, perucile care mai de care, machiajul închis la culoare, accesoriile mari și strălucitoare, dar și piesele vestimentare extravagante o caracterizează cel mai bine.

Deși nu toată lumea rezonează cu stilul vedetei, aceasta a declarat în nenumărate rânduri că nu o prea interesează ce zic ceilalți atâta timp cât ea se simte bine în propria piele. Mai mult decât atât, la fiecare eveniment nu încetează să-și surprindă fanii cu apariția ei de senzație.

Citeste si: Raluca Bădulescu, în culmea fericirii. Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities este îndrăgostită până peste cap. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Cum a apărut Raluca Bădulescu pe rețelele sociale
Cum a apărut Raluca Bădulescu pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când Raluca Bădulescu a apărut pe contul său de Instagram într-o ipostază care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată

Cum a apărut Raluca Bădulescu pe rețelele sociale

Citeste si: Raluca Bădulescu, dezvăluiri după despărțire

Cum a apărut Raluca Bădulescu pe rețelele sociale
Cum a apărut Raluca Bădulescu pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă” Raluca Bădulescu, o nouă intervenție estetică

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Puține sunt momentele în care o vedem pe Raluca Bădulescu fără machiaj și îmbrăcată în haine normale. Jurata „Bravo ai stil” și-a obișnuit fanii să vadă doar poze în care este îmbrăcată în diverse piese vestimentare, care mai de care mai strălucitoare. Raluca postează des pe conturile sale de socializare, informându-și fanii cu privire la activitățiile ei zilnice.

De data aceasta, vedeta a apărut pe Instagram într-o ipostază care i-a surprins pe mulți dintre ei.

Raluca a ieșit într-o dimineață să-și plimbe animalele de companie și a făcut un story în care a mărturisit că nu s-a prezentat așa până acum pe Instagram, dar nu o deranjează acest aspect. 

„Este un look total neobișnuit pentru mine, adică nu pentru mine, pentru felul în care mă prezint pe Instagram. Dar de ce nu?! Până la urmă toți suntem oameni.

M-am trezit așa și am ieșit puțin cu iubiții mei (n. red. cățelușii ei)” ,a spus Raluca Bădulescu pe rețelele de socializare. 

Îmbrăcată într-o salopetă de blugi și purtând pe cap o șapcă de la un brand cunoscut, vedeta a optat pentru un look lejer, renunțând la machiaj și la coafurile excentrice. Chiar dacă nu am fost obișnuiți cu o astfel de apariție a Ralucăi Bădulescu, putem spune că vedeta Kanal D arată la fel de bine, indiferent de hainele pe care le poartă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies