Raluca Bădulescu, clipe cumplite: „24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică”

raluca badulescu
raluca badulescu

Raluca Bădulescu, ipostază în care nu s-a arătat niciodată la TV! Juratul “Bravo, ai stil! Celebrities” își face apariția fără pic de machiaj și fără gene false

Raluca Bădulescu, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este o prezența iconică în peisajul media autohton, stilul vestimentar inconfundabil, care împletește cu eleganţă preferințele sale pentru culorile calde și supraccesorizarea, este unul dintre elementele statement prin care se face remarcată.

Se declara o nonconformistă în ceea ce privește stylingul abordat, modul de a privi viață însă, în ceea ce privește machiajul, Raluca Bădulescu nu experimentează trendurile și preferă, aproape de fiecare dată, să poarte ruj roșu, gene false și un conturing pronunțat al ochilor.

Raluca Bădulescu este o feministă convinsă, inspirând femeile să lupte până la capăt în războiul cu kilogramele în plus.

raluca badulescu
raluca badulescu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu, scos din minți de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Ești cam obrăznicuță, trezește-te...”

Raluca Bădulescu şi-a făcut apariția fără pic de machiaj și fără gene false. Uimiți, colegii de platou o întreabă cu îngrijorare motivul acestei schimbări neașteptate. Vedetă mărturisește că, din cauza unei alergii – în urmă căreia a ajuns de urgență, la spital-, este nevoită ca o perioada să renunțe la aceste artificii stilistice.

“Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada.

După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii. Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!”,  povestește Raluca Bădulescu.  

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies