Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!

Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!
Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!

Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!

Exuberantă, originală şi mereu aranjată până la ultimul fir de păr, Raluca Bădulescu nu avea cum să nu facă parte din juriul "Bravo, si stil! Celebrities". Vedeta este "doxă" când vine vorba despre modă, iar când o concurentă face o gafă, protagonista noastră este necruţătoare, după cum aţi observat şi voi, în faţa micilor ecrane.

Ei bine, aţi mai văzut, probabil, că o trăsătură de look specifică vedetei Kanal D este machiajul pronunţat şi, în special, rujul roşu.

Mulţi s-au întrebat însă cum arată, oare, Raluca Bădulescu fără fond de ten, pudră, rimel, blush, tuş, ruj şi contur de buze. Răspunsul vine imediat, sub forma unor imagini incendiare realizate de colegii noştri în afara studio-urilor "Bravo, ai stil! Celebrities".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Raluca Badulescu e pregatita sa ramana in carantina la Kanal D: "Barosaneala, te-am pupat, nu ma imbolnavesc, pot sa stau fara peruca in cap"

Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Jurata nu a vrut să fie filmată însă, până la urmă, s-a resemnat! 

După cum se vede din reacţia ei, jurata nu a vrut să fie filmată însă, până la urmă, s-a resemnat. Şi bine a făcut...Spunem asta pentru că, în felul acesta, foarte mulţi pot vedea că vedeta este foarte frumoasă şi naturală.

Înţelegem că televiziunea impune un machiaj profesional, însă nu avem cum să nu remarcăm, dragă Raluca, tenul tău frumos şi strălucirea pe care o ai şi fără să apelezi la trucuri feminine

de înfrumuseţare.

Citeste si: Soţul Andreei Tonciu, declaraţie uluitoare despre vedetă! Uite ce a spus tânărul!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum arăta Bianca Rus înainte de a-și micșora stomacul! Avea 120 kg, acum are doar 50 kg! Ce regim de viață are

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies