Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!”. Cum va decurge următoarea ediție a emisiunii de la Kanal D

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Marea Finală este din ce în ce mai aproape, iar jurații competiției de modă nu mai acceptă greșeli din partea concurentelor!

Pe zi ce trece, concurentele emisiunii fenomen de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”, sunt din ce în ce mai aproape de Marea Finală, iar din acest motiv trebuie să își folosească toată energia și puterea pentru a dovedi că sunt cele mai bune. Pe de cealaltă parte, cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci, devin mai exigenți ca niciodată, motiv pentru care vedetele trebuie să vină cu noi idei de ținute prin care să reușească să acumuleze cât mai multe steluțe.

Citeste si: PORTRET: Cine este VIVIANA SPOSUB, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu
Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Tensiunile se țin lanț în platoul emisiunii fenomen de la Kanal D, iar jurații nu sunt dispuși să mai ierte greșelile stilistice făcute de concurente.

Raluca Bădulescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa unei vedete din platou: „E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prezentatoarea competiției, Ilinca Vandici, reamintește că acum, când Marea Finală bate la ușă, se cere performanță, motiv pentru care în rândul concurentelor se simte tensiune cum nu a mai fost până acum: „Se cere performanță.

Se vrea din ce în ce mai mult. Se simte competiția asta din partea concurentelor”.

Viviana Sposub, una dintre cele mai controversate concurente din acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” răspunde atacurilor venite din partea unei colege de platou și recunoaște fără ezitare că: „Este a patra oară când te văd cu ținute 1:1 cu ce se află pe Internet".

Citeste si: Viviana Sposub, acuzată de Raluca Dumitru că a copiat o rochie purtată de Ilinca Vandici: „Mai avem puțin până la Finală!”

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Captură YouTube]

Nici Adina Halas nu se lasă mai prejos și spune că a venit momentul în care toate concurentele ar trebui să dea cărțile pe față și să își arate adevăratul interes: „Poate ar fi momentul să lăsăm menajamentele între noi"

În vizorul lui Maurice Munteanu intră din nou o concurentă despre care s-au spus multe lucruri de-a lungul competiției: „Ce ne interesează pe noi este rezultatul final!"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Otniela Sandu și Carla's Dreams au avut o legătură secretă! Blondina a spus totul: „Aș minți să spun că nu știu cine este”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies