Raluca Bădulescu, declaraţii emoţionante despre relaţia cu Botezatu: “E regele meu soare”

Raluca Bădulescu declară că relația dintre ea și Cătălin Botezatu este bazată pe mult decât o simplă prietenie: “E regele meu soare”
Raluca Bădulescu, declaraţii emoţionante despre relaţia cu Botezatu: “E regele meu soare”

Raluca Bădulescu vorbește în detaliu despre ce relație este cu adevărat între ea și designer-ul vestimentar Cătălin Botezatu.

Relația dintre Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu a fost pusă sub semnul întrebării de foarte multe ori, zvoninu-se că jurații emisiunii “Bravo, ai stil!” sunt mai mult decât prieteni. Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre acest subiect, clarificând relația dintre ea și designer-ul vestimentar.

Cei doi nu sunt doar prieteni apropiați, ci și rude: Botezatu este nașul de botez al lui Alex, fiul Ralucăi Bădulescu, în vârstă de 18 ani.

Raluca Bădulescu declară că relația dintre ea și Cătălin Botezatu este bazată pe mult decât o simplă prietenie: “E regele meu soare”

“Sunt mai mult decât prietenă cu Cătălin Botezatu, este familia mea, este nașul copilului meu, pentru el aș merge până la sfârșitul lumii și înapoi; așa cum el a făcut pentru mine lucuri importante de miliarde de ori, la fel aș face și eu pentru el”, a declarat Raluca pentru impact.ro.

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Nu duce lipsă de un alt bărbat”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum s-au întâlnit cei doi jurați “Bravo, ai stil!”?

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu s-au cunoscut pentru prima data la o prezentare de modă în 2004. De atunci până în prezent prietenia lor a evoluat, devenind din ce în ce mai strânsă.

”Ne-am cunoscut la o prezentare de modă prin 2004. El e regele meu soare. Când l-am cunoscut, eram emoționată, terminată.

Între noi s-a închegat nu o prietenie, o familie. El e nașul copilului nostru, este nașul lui Alex și suntem nedespărțiți de 18 ani de zile. Nu există zi fără să vorbim la telefon, dacă este plecat, nu există zi fără să ne vedem, dacă este aici. Pur și simplu suntem tot timpul împreună. În afară că este superb, fizic, că este un designer extraordinar, omul Cătălin Botezatu este o minune”, a mărturisit Raluca Bădulescu în urmă cu ceva timp.

Raluca Bădulescu declară că relația dintre ea și Cătălin Botezatu este bazată pe mult decât o simplă prietenie: “E regele meu soare”

Care este relația Ralucăi Bădulescu cu fostul soț?

Alex este fiul juratei “Bravo, ai stil!” și al fostului ei soț, Vali Pungă. Raluca Bădulescu și modelul s-au despărțit în urmă cu ceva timp din cauza unor neînțelegeri, însă păstrează o relație strânsă, bazată pe înțelegere și respect.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Sunt în relații extraordinare cu fostul soț, face și el parte din familia noastră mare. Ne-am înțeles foarte bine, nu am avut certuri. Motivele despărții noastre au fost de date de faptul că el voia să își urmeze cariera în modelling, în străinătate, iar eu la vremea respectivă nu eram pregătită să fac pasul ăsta…”, a mărturisit vedeta Kanal D.

Raluca Bădulescu a vorbit puțin și despre actualul ei soț, Florin Stamin, cu care se înțelege extraordinar de bine: Am împlinit 15 ani de dragoste, de iubire, de căsnicie, de

viață cu Florin. Sunt o norocoasă, am o minune de soț, sunt o răsfățată, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Secretul relației stă în înțelepciunea partenerilor de a se respecta, de a se înțelege unul pe celălalt”.

Citeste si: Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies