Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive

Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive
Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive

“Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri…”   

În această seară, pe canalul de YouTube theXclusive, veti putea urmari un nou episod al emisiunii “Fiță cu Adiță”. De această dată,  Adiță Voicu o va avea alături invitată pe Raluca Bădulescu, fashion icon-ul aflat într-o continuă transformare spectaculoasă, îndragită de milioane de oameni.

Raluca Badulescu, personalitate complexă, care nu inceteaza sa surprindă, va oferi în cadrul interviului de la Fiță cu Adiță, de pe canalul de YouTube theXclusive  https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD  , declarații în premieră, dupa anunțul despre separarea de soțul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Florin îmi este aproape și știu că îmi va fi aproape toată viața. Eu îl iubesc ca pe ochii din cap. Și el pe mine. Dar este o situație complicată. (…) Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri… Florin este dragostea vieții mele ”, spune Raluca Badulescu cu lacrimi in ochi.

Interviul integral si dezvaluirile in premieră ale Ralucăi Bădulescu le puteți urmări începand din această seară, accesând pagina de YouTube theXclusive   https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD  .



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies