Raluca Bădulescu doarme în așternuturi "regești"! Aşa arată lenjeria de lux a vedetei!

Raluca Bădulescu doarme în așternuturi
Raluca Bădulescu doarme în așternuturi "regești"! Aşa arată lenjeria de lux a vedetei!

Raluca Bădulescu doarme în așternuturi "regești"! Aşa arată lenjeria de lux a vedetei!

Moda este cuvântul de ordine în viața Ralucăi Bădulescu. Nu doar hainele vedetei sunt după ultimele tendințe, ci și așternuturile sale de pat.

Jurata ”Bravo, ai stil!” este foarte atentă cu stilul său propriu vestimentar. Având în vedere postura de jurat al emisunii ”Bravo, ai stil!”, îndrăgita vedetă reușește de fiecare dată să fie un etalon în modă. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Raluca Bădulescu, jurat la ”Bravo, ai stil!”, amintiri din trecut! Ce a povestit vedeta Kanal D

Şi nu ne referim aici doar la ținute, ci la întregul ei mod de viață. Ştim deja că hainele sunt de la cele mai tari branduri, iar de curând am aflat că până și lenjeria de pat este una de fițe.

Citeste si: ȘOC! Raluca Bădulescu și-a întinerit decolteul! Vedeta și-a injectat un cocktail de vitamine în piele

Protagonista noastră se relaxează în așternuturi regești, din satin sau mătase, iar cele din bumbac sunt cu adevărat speciale pentru că nu necesită călcare. "Regina regească" s-a fotografiat în superbele așternuturi alături de cățelușul ei adorabil și a postat imaginile pe pagina ei de Instagram.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies