Raluca Badulescu e spaima vamesilor. Iata cu cate bagaje a plecat jurata de la “Bravo, ai stil!”, in vacanta sa de la Ibiza

Raluca Badulescu e spaima vamesilor. Iata cu cate bagaje a plecat jurata de la “Bravo, ai stil!”, in vacanta sa de la Ibiza
Raluca Badulescu e spaima vamesilor. Iata cu cate bagaje a plecat jurata de la “Bravo, ai stil!”, in vacanta sa de la Ibiza

Raluca Badulescu a batut recordul la capitolul carat bagaj in vacanta. Jurata de la “Bravo, ai stil!” si-a luat, in Spania, un sfert din dressingul sau de la Bucuresti!

Raluca Badulescu a fost nascuta pentru haine, pantofi, accesorii si tinte vestimentare! Si nu o spunem noi, ci faptele in sine, jurata de la “Bravo, ai stil!”, carand dupa ea, in concediu, kilograme intregi de haine, pantofi, papuci, posete, costume de baie si zeci de accesorii, toate inghesuite in trei valize uriase si un troller pe care nici nu putea sa il urneasca din loc. Cele trei valize au fost doar ale ei, sotul si copilul avand fiecare cate un troller de dimensiuni normale.
In aceste conditii, vedeta de la Kanal D a avut de platit o taxa usturatoare pentru surplusul sau de bagaj, vamesii cerandu-i sa achite 50 de euro in plus pentru fiecare bagaj.

“Stau in Spania 2 saptamani. Una am petrecut-o cu copilul si tatal sau, la Madrid, iar in cea de-a doua am plecat cu Florin (n.r: sotul) la Ibiza.

Am trei bagaje, doua valize mari si un troller doar ale mele. Copilul si sotul au bagajele lor. Am incercat sa nu exagerez, dar chiar nu am avut la ce sa renunt. Am la mine 6 genti, 10 costume de baie, 15 outfit-uri pentru plaja, 3 outfituri pentru piscina, 12 perechi de pantofi si papuci si multe haine: de zi, de seara, de terasa, de party. Normal ca nu le voi purta pe toate, dar trebuie sa am ce-mi trebuie.
Pe unde ma duc sunt recunoscuta si roamnii striga dupa mine: “Raluca, bravo, ai stil!””,
a declarat Raluca Badulescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Vezi pozele cu ea in costum de baie in GALERIE!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Maria Buza despre Jorge, la filmarile “Super Potriveala”: “Vine la serviciu ca la o petrecere!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies