Raluca Badulescu, indragita jurata de la „Bravo, ai stil!”, premiata la Gala Femei de Succes

Raluca Badulescu, indragita jurata de la „Bravo, ai stil!”, premiata la Gala Femei de Succes
Raluca Badulescu, indragita jurata de la „Bravo, ai stil!”, premiata la Gala Femei de Succes

Raluca Badulescu a fost premiata aseara, la Gala Femei de Succes, eveniment ce a ajuns la cea de-a XV-a editie si care isi propune, an de an, sa celebreze acele personalitati feminine care au demonstrat profesionalism si dedicare in domeniile in care activeaza, inspirandu-i si pe cei din jur prin actiunile si atitudinea lor.

 „Sunt emotionata sa ma aflu la acest eveniment, alaturi de oameni atat de speciali. Le multumesc organizatorilor, publicului si nu in ultimul rand echipei minunate <Bravo, ai stil!>, colegilor mei de la Kanal D, fara de care nu as fi ajuns in acest punct extraordinar al vietii mele. Va multumesc ca imi dati aripi!”, a spus Raluca, facand aluzie la statueta primita, infatisand o femeie inaripata. 

Gala a debutat cu un momen tulburator, in memoria marilor recent disparute Stela Popescu, Cristina Stamate si Olga Tudorache, ce a fost sustinut cu un moment de reculegere, dar si minute in

sir de aplauze.

Printre personalitatile prezente la eveniment au fost Stela Enache, Eli Laslean, Elisabeta Lipa (cea care a si deschis oficial Gala), Stefania Rares, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Maria Loga.

Realizatorii Galei Femei de Succes sunt: Professionalcelebrity – producator general, Florina Kendrick -presedinte Juriu, Daniel Ganea – director executiv, Mihaela Serban- realizator si coordonator de proiect.


 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Raluca Badulescu s-a transformat in Cruella de Vil din “101 dalmatieni”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies