Raluca Badulescu, la cratita: "Am papat toti banii in vacanta si sotul m-a pus la munca acum"

Raluca Badulescu, la cratita:
Raluca Badulescu, la cratita: "Am papat toti banii in vacanta si sotul m-a pus la munca acum"

Raluca Badulescu n-a avut de ales si a trecut la cratita. N-a gatit cine stie ce preparat complicat, ci a facut o salata. Dar salata a facut-o cu mare stil.

Jurata de la "Bravo, ai stil!" a fost pusa la treaba de sotul ei, suparat ca a cheltuit toti banii pe care ii aveau in timpul vacantei la Ibiza.

 

"Am papat banii in vacanta si m-a bagat la munca. Fac o salata, fac ceva foarte complicat: o salata! El a facut cartofi prajiti pentru ca eu nu ma apropii de fripteuza si de toate chestiile astea care sunt in spate.

Mananc burger sambata sau duminica. Si nu mananc burgeri facuti de mine pentru ca imi e frica, nu vreau sa sara ulei pe mine!

Asta e aragaz sau plita? De mancat imi place sa mananc, dar nu imi place sa stau la caldura, trebuie sa ne ferim! Cutitele astea sunt prea mari, sunt sabii, nu cutite! Cica sa-mi castig painea, fetita!", a spus Raluca Badulescu la Teo show, conform WOWbiz.ro.

"Dupa atata cheltuiala, trebuie sa ne revenim!", a explicat sotul Ralucai, Florin. 

 

 

 

"Cutitul asta e mare, dar nu taie! Astea sunt rosii taiate cu stil! Ia uite ce viteza! Mama, uite asa am papat si banii in vacanta. Un papuc, o sandala, un costum de baie, o rochita. Am tocat cat pentru toate rochitele.

O sa spuna ca sunt cheltuitoare, nu e adevarat", a completat Baduleasca.

 

"Ba, sunt curajoasa! Cu pieptul inainte, curajoasa, cumpar orice! Si de pe plaja cumpar de toate! Eu vreau tot, orice, ca e scump, ca e ieftin, eu trebuie sa iau", s-a laudat Raluca.

 

 

 

"Nu cred ca exista destinatia de unde sa nu poate cumpara ceva! Imi cumpara si mie.

Un magnet de frigider. Doua", a spus Florin.

"Ii cumpar. Ii cumpar si tricouri. Dar il intreb si zice ca nu ii trebuie! Pai daca nu ii trebuie, nu ii iau", i-a lamurit Raluca Badulescu pe telespectatori.  



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Raluca Badulescu e spaima vamesilor. Iata cu cate bagaje a plecat jurata de la “Bravo, ai stil!”, in vacanta sa de la Ibiza

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies