Raluca Badulescu, nevoita sa dea stelute unor moldovence insistente!

Raluca Badulescu, nevoita sa dea stelute unor moldovence insistente!
Raluca Badulescu, nevoita sa dea stelute unor moldovence insistente!

Aurica si Maria, simpaticele personaje feminine din serialul de comedie „Moldovenii”, s-au „propus” celebrei jurate cu papucul si soseta potrivite.

Maria (Aida Cojocariu) si Aurica (Andreea Lodba), aprigele moldovence din serialul de comedie "Moldovenii", difuzat in fiecare sambata, de la 20:00, la Kanal D, au luat-o cu asalt pe Raluca Badulescu, pentru a demonstra ca sunt demne de statutul de fashioniste, iar momentul a fost surprins de o echipa a emisiunii "Teo Show", chiar in culisele televiziunii Kanal D.

 

Inarmate cu papornite si imbracate dupa ultima moda a satului Gaurenii de Jos, cele doua protagoniste au dorit sa ii arate si juratei de la "Bravo, ai stil" ca si ele pot fi concurente de

temut in celebrul reality show.

 

Sub privirile  Ralucai Badulescu, cele doua dive din Gaurenii de Jos au prins curaj si s-au "dezbracat" de inhibitii, propunandu-se cu papucul si soseta din dotare.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Va dau stelute, dar va duceti cu ele acasa, nu veniti la <Bravo, ai stil!>.

Ramaneti acolo, sunteti cele mai frumoase si cu stil din satul  Gaurenii de Jos! ",  le-a spus jurata celor doua protagoniste ale serialului "Moldovenii".

 

 Moldovencele, pasionate de moda si in viata reala

 

Andreea Lodba si Aida Cojocariu sunt si in viata reala pasionate de moda. Tinere, frumoase si de succes, actritele din serialul "Moldovenii" recunosc ca, de cand au devenit cunoscute marelui public, sunt mult mai atente la modul in care ies in public.

 

"Ador culorile vii. Imi place sa asociez mereu accesoriile potrivite. Pentru mine moda este un stil de viata, inseamna sa extrag din noile tendinte elementele care mi se potrivesc", a subliniat Andreea Lodba, cea care da nastere personajului Aurica.

 

Pentru Aida Cojocariu, personajul Maria din serialul "Moldovenii", moda reprezinta o exprimare a propriei personalitati.

Chiar daca este foarte atenta la tendinte, spune ca in viata de zi cu zi adopta un stil casual, versatil.

" Stilul meu nu este unul excentric, ma descurc sa combin rapide piese din garderoba. Dar sunt foarte atenta cand vine vorba de evenimente, gandesc tinutele in functie de locatie si de dress code-ul impus", a spus aceasta.

Cu papucii, basmalele si capoatele specifice personajelor pe care le interpreteaza, cele doua frumoase actrite va invita sa le urmariti pe Aurica si Maria intr-un nou episod al serialului "Moldovenii", sambata, incepand cu ora

20.00, la Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sambata seara, la ora 20:00, la Kanal D cel de-al doilea sezon al serialului “Moldovenii”! Imagini in premiera de la filmari!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies