Raluca Bădulescu pleacă din platoul „Bravo, ai stil!” după scena Ralucăi Dumitru! Ce a putut să facă noua concurentă

Raluca Dumitru, show inedit la „Bravo, ai stil!”
Raluca Dumitru, show inedit la „Bravo, ai stil!”

Raluca Dumitru a făcut show în emisiune, reușind să le scoată din platou pe Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici!

Venită de curând în show-ul de modă de la Kanal D, Raluca Dumitru a reușit deja să scoată din platou un jurat și chiar pe cea care prezintă emisiunea, dar nu din cauza atitudinii sau a ținutelor nepotrivite! Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit cu un moment inedit în fața telespectatorilor, și anume un dans desprins parcă dintr-o sevență a celebrului film „Fifty Shades of Grey” în care mișcările și articolele vestimentare s-au potrivit perfect cu muzica aleasă de Raluca.

Citeste si: Larisa Udilă, noi detalii despre creștinarea fiului său Milan! Cum va arăta marele eveniment

Raluca Dumitru, show inedit la „Bravo, ai stil!”

Victor Slav, cel care prezintă acum emisiunea alături de Ilinca Vandici, nu a putut privi întregul moment, asta pentru că s-a simțit rușinat de ceea ce a făcut concurenta. La rândul lui, Tibi Clenci a făcut o remarcă la adresa lui spunând ca din locul în care stătea se vedea cel mai bine, însă acesta a refuzat să comenteze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Raluca Badulescu nu a stat prea mult pe gânduri așa că și-a luat geanta și a plecat din platou imediat după ce Raluca Dumitru și-a încheiat momentul. Ilinca Vandici a urmat-o, menționând chiar că nu mai are ce căuta la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Daca nu mă măritam, nu mă mai lua nici dracu'!”, a fost concluzia Reginei care s-a întors ajutată de Victor Slav. 

Citeste si: Nicoleta Dragne și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat! Cum se vor înțelege la Bravo, ai stil! de acum: „Nu văd de ce ar fi o tensiune”

Raluca Bădulescu pleacă din platoul „Bravo, ai stil!”
Raluca Bădulescu pleacă din platoul „Bravo, ai stil!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ulterior, Raluca Bădulescu s-a ambiționat și a încercat să refacă mișcările concurentei, iar Maurice Munteanu nu a putut rata oportunitatea de a-i da replica: „Adu-o inapoi pe ma-ta mare ca numai cu ea la Foisor nu ajungeam, la ortopedie!".

Maurice Munteanu i-a dat deja temă Ralucăi Dumitru pentru săptămâna următoare. Inspirat de momentul senzațional pe care deja l-a prezentat, juratul i-a propus acesteia ca pentru data viitoare să pregătească o ținută asemănătoare cu cea a Madonnei din videoclipul „Secret”. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ionuț Belei, prima fotografie cu noua lui iubită! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies