Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne: „Mă cam enervează figurile astea!”. Concurenta a izbucnit instant în lacrimi!

Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne
Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne

Nicoleta Dragne s-a prezentat în fața juraților cu o ținută nu tocmai reușită, dar și cu o atitudine care a deranjat-o vizibil pe Raluca Bădulescu.

Foarte rare sunt momentele în care Raluca Bădulescu își iese din fire, însă de data aceasta nu s-a mai putut abține și a răbufnit pur și simplu la adresa Nicoletei Dragne, poate cea mai vocală concurentă din acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu i-a recomandat acesteia să se concentreze mai mult atunci când își construiește styling-ul, nefiind nevoită în mod obligatoriu să apeleze la ajutorul stiliștilor, insă răspunsul concurentei nu a fost deloc pe placul juratului.

Citeste si: Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne
Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne[Sursa foto: Captură YouTube]

Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne

După afirmațiile Ralucăi Bădulescu, Nicoleta Dragne a recunoscut că ținuta cu care a ales să se prezinte în emisiune fusese construită cu ce avea în casa la o ora târzie din noapte, iar acest lucru a deranjat-o la culme pe blondină.

„Restul colegelor tale cum au avut timp să își facă ținute pe comanda, suntem în luna decembrie și sunt niste ediții în care vrem să vedem ținute compuse, nu că suntem la Bravo, ai stil!. Nu este vorba că vrem să vedem doar ținute de seara, dar vrem să vedem niste styling-uri mai elaborate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu este vorba că vrem să vedem doar cristale, dar este vorba că vrem să vedem interes din partea voastră, nu să auzim fraze de genul: "Asta aveam la 12 noaptea, asta pun pe mine..." Eu mă uit la colegele tale și toate au ținute pe care le-au pregătit din timp. Pe tine te-a luat prin surprindere că ești astăzi la Bravo, ai stil!? Nu te scuz și nu înțeleg scuza asta atât timp cât sunteți în acest proiect”, a fost reacția Ralucăi Bădulescu.  

Citeste si: Simina Loica, detalii despre aşa-zisa despărțire de Alex Zănoagă, tatăl copilului ei: „Am trecut peste...”

Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne
Raluca Bădulescu, reacție acidă la adresa Nicoletei Dragne[Sursa foto: Captură YouTube]

După jurizarea care nu i-a adus Nicoletei Dragne nici măcar o steluță, concurenta a izbucnit în plâns și a mărturisit, în fața tuturor, că pe viitor va prezenta doar ținute și atât, moment în care Raluca Badulescu s-a enervat și mai tare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Bădulescu: „Pe mine mă cam enervează figurile astea. 

De unde și până unde ajungem orice concurenta are următoarea impresie: "Daca nu vă convine, dați-mă afara din competiție, de azi înainte o să fac ținute și o să tac din gura. Voi vă faceți un serviciu sau un deserviciu, pe voi vă votează oamenii. Ce legătură are ținută?”

Nicoleta Dragne: „Sunt discuții pe care noi le avem, te încarca și ajungi aici.

Nu au treaba cu voi, eu nu m-am supărat niciodată pe voi când mi-ați criticat ținutele. Poate că m-am încărcat, da..."

  



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, decizie pe final de an. Ce planuri are prezentatorul: „Fac cumva să-mi iau copilul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies