Raluca Badulescu, sfaturi pentru o stare de bine, in aceasta perioada petrecuta acasa . „Ne gasim bucuria in lucrurile simple”

raluca badulescu, sfaturi, stare de bine, perioada, acasa
raluca badulescu, sfaturi, stare de bine, perioada, acasa

Raluca Badulescu povesteste ca in tot acest timp a dat frau liber imaginatiei si a experimentat diverse preparate culinare.

Raluca Badulescu, unul dintre juratii de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, are parte in aceasta perioada de experiente placute, petrecute acasa, in familie. Vedeta Kanal D povesteste cu optimism ca tot acest timp petrecut acasa e valorificat la maximum; gaseste bucuria in orice activitate care, in trecut, nu avea atata insemnatate.  

Citeste si: Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

            „Cred ca trebuie sa privim cu optimism aceasta perioada pe care o petrec in casa, ca pe un timp pe care trebuie sa il folosim in avantajul nostru. Nu am mai petrecut atat de mult timp in familie, si imi dau seama ca ne putem gasi bucuria in lucrurile simple: gatim impreuna, ne uitam la un filme, facem curatenie ”, spune Raluca Badulescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

            Desi nu  se declara o impatimita a gastronomiei, Raluca Badulescu povesteste ca in tot acest timp a dat frau liber imaginatiei si a experimentat diverse preparate culinare.

            „ Chiar in acest moment am gasit o reteta de chec, asa ca astazi imi voi incerca indeletnicirile de bucatar. Vom vedea daca va iesi bine!”,  adauga vedeta.

Citeste si: Cristina Șișcanu i-a șocat pe toți la Bravo, ai stil! Celebrities ”A venit fără chiloți”

            Nelipsite sunt si conversatiile virtuale cu familia si prietenii, care ii impartasesc cum trec ei peste aceasta perioada in care stau acasa.

            ​„Tin legatura cu toata familia mea, cu prietenii mei. Vali (Vali Punga – nr.r), tatal copilului meu, se afla la Madrid, dar vorbim foarte des. Imi povesteste ca situatia acolo este foarte dificila, de altfel vedem si cu totii la TV ca tara este foarte afectata de aceasta pandemie.

Este bine, sanatos, dar are o rutina foarte riguroasa. Are un catelus pe care l-a adoptat de aici, din tara, asa ca il plimba cum este reglementat in aceasta perioada acolo: doar 30 de metri, in fata blocului. Se conformeaza regulilor: merge la supermarket, la farmacie. In rest, ziua si-o petrece dezinfectand si facand curatenie. Suntem sanatosi, optimisi ca totul va fi bine! ”, continua Raluca Badulescu.  

Citeste si: Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies