Raluca Bădulescu şi Bote, momentul adevărului despre ţinutele vedetelor! "Arată ca un sălămior" - "Am întrebat-o şi pe ea de ce e aşa de frumoasă dar se îmbracă atât de urât"

Raluca Bădulescu şi Bote, momentul adevărului despre ţinutele vedetelor!
Raluca Bădulescu şi Bote, momentul adevărului despre ţinutele vedetelor! "Arată ca un sălămior" - "Am întrebat-o şi pe ea de ce e aşa de frumoasă dar se îmbracă atât de urât"

"Aşa da, aşa nu cu Bote şi Ralu", rubrica săptămânală de la Teo Show. Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu au analizat ţinutele vedetelor.

Geanina Ilieş

E frumoasă, are o sclipire, o strălucire, îmi place mult! Îmi place mult rochia, îmi place şi jacheta. Aşa da!

E o rochie frumoasă, s-au purtat acele albinuţe. Aş fi preferat o altă curea. Aşa nu!

Fabuloasele

Sunt fabuloase, Diana Enciu e foarte tare, o cunosc de când s-a născut. E foarte frumoasă! Sunt în stilul lor îmbrăcate.

Sunt influencere! Ciocatele sunt foarte tari! Admir că poartă branduri româneşti, le combină cu mare talent şi succes.

Adina Halas

 

E prietena noastră, are un cap frumos. Arată ca un sălămior!

Are un corp frumos! De ce nu e mai atentă la ţinutele pe care le poartă, e păcat de corpul ei. Ce caută cu colanţii ăia? Nu are ţinută! O botină! E o fată atât de frumoasă! Trebuia să îşi pună nişte pantaloni de piele! Aşa nu!

Citeşte continuarea pe Wowbiz. 

R.L.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies