Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe
Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION, ne învaţă ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe.

Iubitele mele frumoase, ma bucur mult sa ne regasim si sa mai povestim impreuna, sa ne mai impartasim din experiente, sper din tot sufletul ca ideile sau sugestiile in materie de fashion, lifestyle, etc. pe care le propun sa va placa, sa va inspire si despre orice subiect doriri sa mai discutam, va astept cu drag propunerile pentru rubrica noastra.

Zilele acestea m-am gandit sa abordam subiectul delicat al tinutelor care ar fi ideale pentru cele dintre noi care suntem mai plinute, mai ales pentru ca eu am fost o viata intreaga in

aceasta situatie (pe care nu as denumi o chiar o situatie), daca vreti parerea mea sincera. Siti, este o vorba celebra "size doesn't matter", adica "marimea nu conteaza" si in acest caz marimea chiar nu conteaza, atata timp cat suntem fericite, implinite, exuberante, lipsite de prejudecati si cu o personalitate frumoasa asta este tot ceea ce conteaza, credeti-ma pe cuvant.

Citeste si: Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Ţinute casual la modă în toamna aceasta/ Outfit-uri perfecte pentru street style

A aparut de curand pe retelele de socializare nebunia aceata cu 10 years challenge si multe dintre voi mi-ati transmis mesaje superbe, pentru care va multumesc si va iubesc, prin care ma felicitati pentru schimbarea pe care am facut-o, respectiv de la 120 la aproximativ 58 kg (in plus sau minus, depinde).

A fost strict legata de sanatate aceasta schimbare si da, sunt incantata si mandra pentru ca am reusit aceasta schimbare pentru care multumesc familiei, prietenilor si medicilor care mi-au fost alaturi, dar ce vreau sa va spun, este ca da, sunt

sanatoasa acum, am energie, mi s-a schimbat viata si garderoba, dar sunt tot EU, asa cum stiti voi, indiferent de testul timpului sau al kilogramelor sunteti tot voi, ceea ce este in interior conteaza cel mai mult.

Si mai conteaza si cum ne prezentam exteriorul atunci cand suntem mai plinute, in asa fel incat sa ne simtim bine cand ne ducem la job, la intalniri, la evenimente si de ce nu, sa fim cele mai stilate prezente ever indiferent de numarul kilogramelor.

Sa inveti cum sa iti imbraci tipul de corp este o arta valabila in cazul tuturor femeilor, trebuie sa-ti accentuezi trasaturile cele mai bune si pur si simplu sa ai incredere in look-ul tau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Raluca Bădulescu: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe

1. Cea mai veche si clasica lege din manual este sa folosesti culori inchise in vestimentatie: negru, burgundy, verde inchis, mov inchis etc pentru ca in general culorile foarte deschise sau cele electrice atrag foarte mult atentia (puteti folosi accesorii in culori puternice care sunt foarte in trend in acest sezon, ca de exemplu, geanta, sandale, in culori tari sau print-uri si restul tinutei intr-o singura culoare, super stilysh si safe).

2. Evitati dungile orizontale si imprimeurile foarte evidente pentru ca latesc, daca doriti neaparat la un costum deux piece puteti asorta de exemplu o esarfa cu imprimeuri in care sa se regaseasca si culoarea deux piece-ului si avem o tinuta perfecta.

3. Accesorizati indraznet si evident orice tinuta, accesorizarea este cheia unei tinute reusite pentru siluetele plinute (un colier masiv purtat peste o rochie simpla neagra va da de exemplu un alt aer tinutei respective si va atrage atentia in zona gatului, sau daca aveti talie subtire marcati zona taliei cu o curea lata cu

o catarama spectaculoasa, sau purtati cercei si bratari din plexi, din metal, cu pietre stralucitoare sau flori etc pentru a va sublinia trasaturile fetei sau ale mainilor etc sunt o mie de trucuri care pot transforma o tinuta simpla intr-una extrem de spectaculoasa si diferita de fiecare data).

Citeste si: FASHION by Cătălin Botezatu pentru Kfetele.ro: Secretele ţinutelor de ceremonie dezvăluite de Cătălin Botezatu

4. Alegeti pantofi care sa va flateze forma picioarelor, acum sunt in trend aproape toate tipurile de tocuri, de la faimosii kitten heels cu toc subtire de 3-4 cm pana la pantofii cu toc gros mic sau inalt, in principiu as sta deoparte de platforme (decat daca sunt foarte inalte si atunci flateaza piciorul, altfel, nu) si as sta deoparte de faimosii pantofi sport butucanosi care sunt foarte moderni, dar pentru o silueta plinuta as alege balerini cu varful ascutit (pe care ii ador) sau pantofi sport cu forma clasica daca doriti neaparat un pantof sport (gen tennis shoes pe care incercati sa ii asortati la o fusta/rochie lunga, vaporoasa si nu la jeans in nici un caz)

5.Daca sunteti fan al pantalonilor, incercati toate modelele existente pentru a determina care este modelul cel mai potrivit pentru silueta dvs (se poarta cam toate modelele, incercati de la cei evazati pana la pantalonii gen carrot, recomand pantalonii boot cut si as sta deoparte totusi de faimosii skinny jeans pe care ii recomand doar daca ii combinati de exemplu cu o camasa lejera tip tunica cu bijuterii la gat sau t-shirt-uri lejere si trench-uri pe deasupra, atentie mare la proportii).

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

6. Alegeti fustele si rochiile potrivite, in principiu fustele tip creion accentueaza frumos o silueta plinuta, dar si fustele midi sau rochiile cu linie A vin foarte bine, IMPORTANT este ca sa va accenuati talia in tinutele ce permit acest lucru, evitati volanele sau alte forme ce maresc vizual, alegeti imprimeuri discrete si lungimi potrivite siluetei dvs.

7. Purtati jachete, trench-uri, tunici, kimono-uri, de aproape toate tipurile si lungimile, incercati sacouri cu linie apropiata de linia corpului de exemplu cu o rochie sau fusta mai larga, se va crea un aspect armonios al siluetei sau incercati tunici trei sferturi cu pantaloni, vor da inaltime si o alura frumoasa sau faimoasele kimono-uri (pe care eu le ador) din matase, voal, material textil sau chiar si lana sau casmir care in combinatie cu orice tip de pantaloni dau un aer extravagant si rafinat tinutei.

8. Nu purtati haine tip "cort" nu va vor flata silueta si nu veti arata mai slaba, ci din contra.

9.Moda se presupune ca exista pentru a ne face fericiti, cumparati doar haine care va dau incredere in voi si in frumusetea dvs cand le purtati, nu va luati dupa trend-uri ci strict purtati ceea ce va vine bine si va face sa va simtiti bine.

10. Orice alegeti sa purtati dragile mele, purtati cu personalitate si accesorizati cu un zambet frumos si o atitudine increzatoare, aveti foarte multe alegeri vestimentare la dispozitie, sunteti frumoasa si unica si nu este o lozinca, este purul adevar in care cred cu adevarat "free your mind and the rest will follow", eu asa am facut.

Va pup si va iubesc.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Raluca Bădulescu și-a șters ridurile și și-a remodelat buzele! Cum arată acum vedeta de la ”Bravo, ai stil”!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies