Raluca de la Bambi, vacanta cu iubitul in Egipt! "Panorama e extraordinara, dar e mare jeg" - Blondina a facut un atac de panica

Raluca de la Bambi, vacanta cu iubitul in Egipt!
Raluca de la Bambi, vacanta cu iubitul in Egipt! "Panorama e extraordinara, dar e mare jeg" - Blondina a facut un atac de panica

Raluca si Emil, iubitul ei, au fost impreuna in vacanta in Egipt.

Sora mai mare din trupa Bambi a avut parte de experiente placute si neplacute in concediu, iar la Teo Show a povestit ce i-a placut si ce nu.

Raluca si Emil au mers sa manance intr-un restaurant cu vedere la piramide, dar cantaretei aproape ca i s-a facut rau cand a vazut ce mizerie e acolo. "Panorama este extraordinara, dar e mare jeg aici! Nu mananc aici, o sa va tin voua companie", a

spus Raluca Tanase.

Cand au vrut sa urce in piramide, Raluca a facut un atac de panica. "Ma ia atacul de panica! Nu mai pot! Nu mai pot sa respir, imi e frica de spatiile inchise", ii spunea cantareata iubitului ei.

La un moment dat, in timpul unei discutii, Raluca a glumit cu iubitul ei si i-a cerut inelul.  "Stii ca noi, femeile, vorbim mult.

Nu stiu daca ne dorim chiar atat de mult. Suntem intr-o perioada frumoasa in care ne cunoastem si ne descoperim. L-am dus acasa dupa prima saptamana. Parintii nostri sunt foarte fericiti si linistiti", a declarat Raluca la Teo Show.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rafaela de la Exatlon a avut o aparitie senzationala pe plaja din Mamaia! Uite ce tinuta indrazneata a purtat fosta Razboinica!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies