Raluca Drăgoi, în culmea fericirii. Artista și noul ei partener vor deveni părinți

 Artista și noul ei partener vor deveni părinți
Artista și noul ei partener vor deveni părinți

Raluca Drăgoi este una dintre cele mai apreciate artiste, iar în viața ei există un motiv de bucurie, deoarece este însărcinată pentru prima dată.

Artista și noul său iubit vor deveni părinți pentru prima oară. Această veste vine la scurt timp, după ce cântăreața s-a despărțit de fostul ei logodnic, Andrei.

Citește și: „Îmi e frică de tot.” Cătălin Măruță va trece prin momente grele. Prezentatorul TV, pe masa de operație

Artista și noul ei partener vor deveni părinți

Raluca Drăgoi este în culmea fericirii, deoarece ea și noul său partener, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, vor deveni părinți pentru prima dată.

De-a lungul timpului, artista a trecut prin două divorțuri, iar în urmă cu puțin timp a încheiat relația pe care o avea cu Andrei, bărbatul care a cerut-o de soție. Vedeta a împărtășit cu toți cei care o urmăresc că este însărcinată, chiar pe rețelele de socializare.

Artista și noul său iubit, Daniel, sunt împreună de trei luni, după ce aceasta a decis să se despartă de fostul său iubit, Andrei. Cei doi urmau să se căsătorească, dar au existat anumite neînțelegeri în relație din cauza cărora au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi au rămas în relații bune, cu toate că aveau nunta programată anul aceasta, în septembrie. În momentul actual, artista și-a găsit marea iubire, iar bărbatul cu care formează acum o relație o face să se simtă fericită și împlinită.

Cei doi țineau în mână câte o suzetă, una roz și cealaltă albastră, dar și un test de sarcină cu două linii.

Chiar dacă nu au foarte mult timp împreună, iubirea dintre cei doi este foarte puternică, iar din acest motiv au decis să facă și acest pas foarte important.

Citește și: „Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă

 Artista și noul ei partener vor deveni părinți
Artista și noul ei partener vor deveni părinți[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Raluca Drăgoi s-a despărțit de logodnicul ei, Andrei

Între Raluca Drăgoi și fostul său partener lucrurile păreau că sunt mai bine ca niciodată, dar cu toate acestea au decis să meargă pe drumuri separate. Artista are o părere foarte bună despre el și va rămâne mereu prietenul ei.

„Sunt o femeie liberă ca păsărea cerului și fac ce vreau.(...) M-am despărțit de Andrei.

Nu mai suntem împreună. Nu s-a mai putut, nu a mai mers. Am rămas în relații amiabile, normale... Andrei a fost un om foarte bun, este un sportiv excelent, iar în primul rând este om. Este om! Este un om foarte bun, dar nu s-a mai putut, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Rămâne prietenul meu, în continuare, suntem prieteni, chiar mi-a transmis că dacă aș avea oricând, la orice oră nevoie de ceva, să apelez la el și invers", a
mărturisit Raluca Drăgoi, într-o emisiune TV.

 Artista și noul ei partener vor deveni părinți
Artista și noul ei partener vor deveni părinți[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Camelia Șucu. „De la tata am învățat să iubești și să arăți că iubești”



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Mircea Sandu. „Am zis că trebuie să lupt pentru copii!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Trucuri vestimentare pentru minione. "Este un must să purtăm tocuri”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies