Raluca Munte s-a întors la Istanbul! Anunțul făcut de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Raluca Munte s-a întors la Istanbul
Raluca Munte s-a întors la Istanbul

Raluca Munte, concurentă în sezonul 1 la Puterea Dragostei, s-a întors la Istanbul.

Raluca de la Puterea Dragostei a făcut anunțul pe pagina ei de socializare, acolo unde a postat și o imagine cu ea cu valiza, în aeroport. Deși mulți dintre urmăritorii Ralucăi au sperat că tânăra se întoarce la Puterea Dragostei, aceasta nu a dat amănunte. 

”Buna dimineata! Ce faceti voi?! Tin sa va anunt ca pe durata vacantei mele la Istanbul, am sa fiu prezenta doar pe contul @galimanagement! Este o experienta noua pentru mine...

daca sunteti curiosi ce fac eu in Turcia, follow @galimanagement! Va pup si va imbratisez cu drag!”, a scris Raluca Munte, dând de înțeles că se duce nu doar în vacanță la Istanbul, ci cu treabă.

Citeste si: Puterea Dragostei 26 Februarie: Ella îl demască pe Fernando: urmează să se însoare vara viitoare cu o fată pe nume Alexandra

Raluca Munte s-a întors la Istanbul
Raluca Munte s-a întors la Istanbul

Raluca Munte s-a iubit cu Ricardo la Puterea Dragostei

Raluca Munte, concurentă în primul sezon Puterea Dragostei, a avut parte de un an 2019 cu trăiri intense. A fost în casa Puterea Dragostei, unde a trăit o poveste de dragoste cu Ricardo, a plecat din emisiune pentru a fi alături de iubitul ei, numai că la scurt timp s-a despărțit de acesta.

Ricardo a plecat în SUA, de unde a avut câteva postări pe paginile de socializare în care-și jignea fosta iubită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cine este Philip de la „Puterea Dragostei” și cum arăta concurentul înainte să intre în competiție. Este de nerecunoscut

Între timp aceasta s-a împăcat cu Origen, fostul ei iubit de dinainte de a intra la Puterea Dragostei.

În urmă cu câteva săptămâni, însă Raluca s-a despărțit și de acesta. Și cum, Raluca și Ricardo s-au împăcat, mulți sunt cei care au speculat, la un moment dat că tânăra va intra din nou la Puterea Dragostei, dar nu pentru Ricardo, care oricum are o iubită, Deea, cu care a și plecat din emisiune. 

Raluca Munte s-a întors la Istanbul
Raluca Munte s-a întors la Istanbul

Citeste si: Ricardo, după ce a văzut filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Am trecut și eu prin ce trece iubitul ei și ea râdea”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Munte de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit! E singură acum

La începutul anului, Raluca Munte a confirmat că e singură însă susținea că nu mai vrea să-și caute iubirea la Puterea Dragostei.

”Nu o să mai merg niciodată în casa Puterea Dragostei. Pentru mine, emisiunea asta a luat sfârșit. Am trecut prin multe, am fost departe de familie și știu că nu o să mai pot recupera acea perioadă și prefer să-i las pe alții să meargă.

Am fost jignită tare. Vreau să-mi văd de drumul meu acum”, a mărturisit Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies