Raluca Pastramă rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?

Raluca Pastramă rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?
Raluca Pastramă rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?

Timp de foarte mulți ani au lăsat impresia de familie perfectă, de iubirea după care tânjim cu toții. Anunțul divorțului a fost făcut de către Pepe, care a declarat public că a încercat tot ce i-a stat în putință să își salveze mariajul, în mod special pentru că sunt la mijloc 2 copii. Raluca a fost însă de neclintit. Raluca a declarat că își dorește o despărțire fără scandal, la notar, dar subiectul a lovit deja în toată presa, în mod special pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Raluca Pastrama rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe? Timp de foarte mulți ani au lăsat impresia de familie perfectă, de iubirea după care tânjim cu toții. Anunțul divorțului a fost făcut de către Pepe, care a declarat public că a încercat tot ce i-a stat în putință să își salveze mariajul, în mod special pentru că sunt la mijloc 2 copii. Raluca a fost însă de neclintit. Raluca a declarat că își dorește o despărțire fără scandal, la notar, dar subiectul a lovit deja în toată presa, în mod special pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Raluca Pastrama rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?
Raluca Pastrama rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?

Pepe se află acum la al doilea divorț, după cel cu Oana Zavoranu, care, la momentul respectiv, s-a lăsat cu mult scandal și circ. La prima vedere părea că Pepe și-a găsit sufletul pereche alături de Raluca. Nașii de nuntă ai Ralucai și lui Pepe au fost Andra și Catalin Măruță. Anunțul lui Pepe cu privire la divorț i-a luat până și pe ei în surprindere.

Mai multe surse au declarat că aceștia ar fi încercat să discute cu Raluca să se răzgândească, în special pentru că sunt doi copii la mijloc, dar se pare că ea nu își mai dorește să rămână în căsnicie, pe care ar considera-o toxică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Aș avea multe de spus.

Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a declarat Raluca Pastramă.

Citeste si: Pepe, surprins în brațe cu o femeie celebră din showbiz, la două zile după anunțarea divorțului

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 „Mi-aș dori așa. Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine.

De-asta niciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”.   



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies