Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui: „Eu nu am avut suportul tatălui meu. De cele mai multe ori se certa cu mama și pleca.”

Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui: „Eu nu am avut suportul tatălui meu. De cele mai multe ori se certa cu mama și pleca.”
Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui: „Eu nu am avut suportul tatălui meu. De cele mai multe ori se certa cu mama și pleca.”

Blondina a suferit pentru că nu l-a avut alături pe tatăl său.

Raluca Podea a fost recent invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa.

Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui

Citește și: Raluca Podea a povestit despre momentul în care și-a pierdut toate amintirile, în urma unui accident rutier “Mi-am început viața de atunci, m-am născut a doua oară.”

Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui
Raluca Podea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mi-a dat să iau antibiotic în fiecare lună! Am făcut foarte multe operații.” Raluca Podea, despre problemele grave prin care a trecut după un tratament stomatologic

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta a dezvăluit că tatăl său nu a fost foarte prezent în copilăria sa, iar acest lucru a afectat-o foarte mult pe Raluca Podea. Blondina susține că lipsa tatălui s-a reflectat în viitoarele relații pe

care aceasta le-a avut cu diferiți bărbați.

Tatăl este un sprijin în relația ta viitoare cu bărbații și este foarte important. Eu nu am avut suportul tatălui meu. Tata era implicat în relația noastră, dar nu atât de implicat încât să vină să se joace cu noi sau să își petreacă timpul cu noi, să mergem în parc. Cumva au fost pasaje pe care le aveam cu el și pasaje pe care nu le aveam.

De cele mai multe ori se certa cu mama și pleca. Tatăl meu a fost întotdeauna foarte apropiat de părinții lui. Tot ce făcea și banii pe care îi muncea, trăia pentru familia lui. Și familia noastră, eu, mama, fratele, eram familia lui, dar eram pe locul 2, nu eram pe locul 1. Nu era atât de implicat în viața noastră.”, a declarat Raluca Podea.

Raluca Podea, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a fost diagnosticat cu cancer

Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui
Raluca Podea[Sursa foto: Instagram]

În ciuda faptului că tatăl său nu i-a fost alături, blondina l-a iubit extrem de mult pe bărbat.  

„Pe tatăl meu l-am iubit și îl iubesc în continuare. Eu am avut o altă relație cu el. Când am fost la spital eu cu mama și cu el, să îi facem investigații, pentru că începuse să slăbească, m-au chemat medicii în interior și mi-au spus că are un cancer esofagian destul de mare și șansele lui la viață sunt de 3-6 luni, atunci pur și simplu

am suferit primul șoc din viața mea. Am leșinat, mi-am revenit, după care au început să îmi explice. M-au ghidat cumva să nu îi spun tatălui meu de ce boală suferă .”, a mai povestit vedeta.  



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir? „Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe. S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies