Raluca Podea, despre lecția durerii învățată de la tatăl său. Cum i-a ascuns în ultima parte a vieții diagnosticul crunt: “El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.”

Raluca Podea, despre lecția durerii învățată de la tatăl său. Cum i-a ascuns în ultima parte a vieții diagnosticul crunt: “El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.”
Raluca Podea, despre lecția durerii învățată de la tatăl său. Cum i-a ascuns în ultima parte a vieții diagnosticul crunt: “El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.”

Raluca Podea a vorbit despre boala nemiloasă a tatălui ei.

Raluca Podea, așa cum este cunoscută ea de pe micile ecrane sau din paginile revistelor, a ascuns de multe ori suferințe, în spatele zâmbetelor, despre care și-a deschis sufletul și a vorbit, în cadrul emisiunii În Oglindă, atât despre problemele de sănătate prin care a trecut ea în urma unui accident în care și-a pierdut memoria, dar și problemele de sănătate prin care a trecut tatăl ei.

Aceasta a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, însă niciodată nu i-a spus adevăratul motiv pentru care trebuie să se opereze sau de ce anume stă în spital. A pus totul pe seama unor probleme de sănătate mai vechi, astfel că e ascuns suferința pe care o ducea.

  “Eu intram înainte ca tatăl meu să intre. Eu i-am ascuns tatălui meu tot timpul. El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.

Eu am fost cumva speranța lui la viață. A avut multe momente în care nu știa dacă o să se mai trezească dimineața sau îi era rău și mă suna și îmi spunea: “Îmi este rău, se întâmplă ceva cu mine? O să pățesc ceva?” Și îl sprijineam tot timpul și îi spuneam: “Nu, ești bine, uite, mergem la doctori, îți fac tratamentul.” Au fost niște situații în care, de exemplu, el a început să facă metastaze la plămâni și pe oase și îl dureau foarte tare.
El asocia cu o căzătură din tinerețe și spuneam: “da, vezi?” Dacă nu te-ai tratat atunci, acuma ai de suferit și trebuie să tratăm cumva această bubă, boală. I-am explicat în așa fel încât să nu înțeleagă că este ceva grav. “Uite, trebuie să te operezi, ai o problemă acolo din urmă, un hematom”. Așa i-am spus, că are un hematom și trebuie să-l scoată.”,
a spus Raluca Podea.

Ar mai ascunde Raluca Podea adevărul tatălui ei?

Citește și: Raluca Podea a povestit despre momentul în care și-a pierdut toate amintirile, în urma unui accident rutier “Mi-am început viața de atunci, m-am născut a doua oară.”

Raluca Podea
Raluca Podea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Raluca Podea a vorbit despre momentul în care a decis să se căsătorească la 19 ani. Ce a determinat-o să ia această decizie: „Mama mea și tatăl meu nu au fost de acord cu căsătoria.”

Întrebată dacă ar mai proceda la fel și acum, dacă ar alege să-i ascundă în continuare problema de sănătate cu care se confruntă, Raluca Podea a spus că da, deoarece ultimii ani din viață au fost duși deoarece psihicul lui a fost ținută ridicat de fiecare dată. Tatăl ei s-a stins fără să știe de boala de care a suferit. 

“Da. (Nr. I-ar mai ascunde încă o dată boala dacă ar fi posibil).

Șansă la viață ca el să ducă până la trei ani de zile acest calvar a fost datorită medicilor, în primul rând, iar în al doilea rând, faptului că eu i-am ținut psihicul ridicat. A fost foarte important.”, a mai spus Raluca Podea.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Raluca Podea
Raluca Podea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui: „Eu nu am avut suportul tatălui meu. De cele mai multe ori se certa cu mama și pleca.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies