Raluca Zenga, aparitie chic la petrecerea VIVA!

Raluca Zenga, aparitie chic la petrecerea VIVA!
Raluca Zenga, aparitie chic la petrecerea VIVA!

Raluca Zenga a fost aseara o aparitie de colectie la petrecerea de majorat a revistei VIVA!

Mamica ZEN, venita special in tara pentru lansarea primului sau volum de poezii, "Dragostea 3D", care va avea loc maine, de la ora 14.30, la Bookfest, la  standul Editurii Integral, a ales, ca de obicei, o tinuta cocktail-party chic, care sa o puna in valoare.

Sotia lui Walter Zenga a fost admirata indelung la petrecerea VIVA, optand sa poarte o rochie Talulah, accesorizata cu clutch Gucci, sandale Nicholas Kirkwood si  cercei Miu Miu.
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andreea Dogaru isi prezinta noua colectie in prima seara la Bucharest Fashion Week!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies