Raluca Zenga ne-a dezvaluit trucurile sale de frumusete! Vezi pentru ce foloseste blonda laptele de camila

Raluca Zenga ne-a dezvaluit trucurile sale de frumusete! Vezi pentru ce foloseste blonda laptele de camila
Raluca Zenga ne-a dezvaluit trucurile sale de frumusete! Vezi pentru ce foloseste blonda laptele de camila

Raluca Zenga face parte din categoria mamicilor sexy! Desi a nascut, blonda a reusit, cu multa ambitie, sa revina la silueta dorita. Raluca are un corp senzational pe care si l-ar dori multe domnite.

 

Raluca Zenga ne-a dezvaluit care sunt trucurile sale de frumusete. Blonda foloseste lapte de camila, apa de trandafiri, sapun negru african pentru a se mentine tanara si frumoasa.
“De cand traiesc in Orient am invatat cate ceva din secretele de frumusete ale femeilor arabe- laptele de camila il folosesc pentru ingrijirea pielii: acest lapte are proprietati speciale, este bogat in vitamina C si lanolina, purifica si regleaza secretia de sebum, hidrateaza si lasa tenul nespus de catifelat! Mi-am cumparat creme si serumuri care sintetizeaza aceste calitati, dar il folosesc si in
stare pura!
Uleiul din seminte de rodie, puternic antioxidant, pentru un ten radios si proaspat;
Masca faciala cu turmeric, o mirodenie de culoare galben-auriu intens, bogata in curcumin, folosita in medicina indiana ayurvedica, pentru ca are proprietati anti-inflamatoare; purifica porii si protejeaza de efectele nocive ale razelor solare (un fel de SPF natural).
Apa de trandafiri: pretuita de secole in cultura orientala, de catre femeile arabe si cele persane, este un tonic inmiresmat care iti face tenul luminos!
Un alt ajutor
pretios este uleiul de argan din Maroc, pe care il folosesc atat pentru un par sanatos si lucios cat si pentru piele: anti-rid si calmant pentru arsurile solare!
Tot din Maroc folosesc "ghassoul", o argila speciala pentru curatarea tenului si ca masca de par, bogata in magneziu si oxizi de fier.
In Dubai am acces si la sapunul negru african, facut din unt de shea, frunze de platan si cacao- atat de hranitor si de delicat incat este folosit pentru spalarea bebelusilor!
Cat despre ingrijirea corporala, aflandu-ma
in Dubai merg deseori la spa-uri cu hammam, unde pe piele iti este aplicat un scrub natural cu nuca de cocos, ti se face un masaj energizant cu uleiuri esentiale pentru imbunatatirea microcirculatiei si reducerea celulitei...precum si o baie turceasca cu aburi pentru eliminarea toxinelor din organism. Daca vrei la final iti poti aplica un tatuaj cu henna, care arata magnific pe pielea bronzata, impodobindu-ti glezna sau incheietura mainii!”, ne-a declarat Raluza Zenga.

Raluca Zenga ne-a dezvaluit care sunt trucurile sale de frumusete. Blonda foloseste lapte de camila, apa de trandafiri, sapun negru african pentru a se mentine tanara si frumoasa. 

“De cand traiesc in Orient am invatat cate ceva din secretele de frumusete ale femeilor arabe- laptele de camila il folosesc pentru ingrijirea pielii: acest lapte are proprietati speciale, este bogat in vitamina C si lanolina, purifica si regleaza secretia de sebum, hidrateaza si lasa tenul nespus de catifelat! Mi-am cumparat creme si serumuri care sintetizeaza aceste calitati, dar il folosesc si in stare pura!

Uleiul

din seminte de rodie, puternic antioxidant, pentru un ten radios si proaspat;

Masca faciala cu turmeric, o mirodenie de culoare galben-auriu intens, bogata in curcumin, folosita in medicina indiana ayurvedica, pentru ca are proprietati anti-inflamatoare; purifica porii si protejeaza de efectele nocive ale razelor solare (un fel de SPF natural).  Apa de trandafiri: pretuita de secole in cultura orientala, de catre femeile arabe si cele persane, este un tonic inmiresmat care iti face tenul luminos!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Un
alt ajutor pretios este uleiul de argan din Maroc, pe care il folosesc atat pentru un par sanatos si lucios cat si pentru piele: anti-rid si calmant pentru arsurile solare!

Tot din Maroc folosesc" ghassoul", o argila speciala pentru curatarea tenului si ca masca de par, bogata in magneziu si oxizi de fier.In Dubai am acces si la sapunul negru african, facut din unt de shea, frunze de platan si cacao- atat de hranitor si de delicat incat este folosit pentru spalarea bebelusilor!

Cat despre ingrijirea corporala, aflandu-ma in Dubai merg deseori la
spa-uri cu hammam, unde pe piele iti este aplicat un scrub natural cu nuca de cocos, ti se face un masaj energizant cu uleiuri esentiale pentru imbunatatirea microcirculatiei si reducerea celulitei...precum si o baie turceasca cu aburi pentru eliminarea toxinelor din organism. Daca vrei la final iti poti aplica un tatuaj cu henna, care arata magnific pe pielea bronzata, impodobindu-ti glezna sau incheietura mainii!”, ne-a declarat Raluza Zenga.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies