„Rămas bun printre stele, prieten drag.” Membrii trupei Holograf, în doliu

Trupa Holograf
Trupa Holograf in doliu

Trupa Holograf trec printr-o perioadă destul de tristă, deoarece și-au luat adio de la cel care i-a impresariat. Ei au postat pe rețelele de socializare un mesaj prin intermediul căruia și-au arătat aprecierea și recunoștința pentru cel care i-a susținut și le-a fost alături în tot acest timp.

Trupa Holograf este în doliu, după ce impresarul lor s-a stins din viață. Artiștii au postat un mesaj trist pe rețelele de socializare pentru cel care a însemnat foarte mult pentru ei.

Citește și: „Niciodată nu am provocat frumusețea trucată.” Ce a spus Anda Adam, după ce a fost acuzată că își editează pozele

Trupa Holograf este în doliu

Aurel Mitran a fost impresar pentru mai multe nume din industria muzicală, printre care se numără și trupa Holograf. Pe data de 11 ianuarie, acesta s-a stins din viață, iar conform oamenilor care l-au cunoscut, a făcut faimoase foarte multe persoane.

În ultimul timp, acesta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care și implicarea lui în lumea artistică nu a mai fost atât de activă.

Trupa Holograf îi va fi mereu recunoscătoare pentru tot ceea ce a învățat de la el de-a lungul timpului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Ne este extrem de greu sa acceptam ca Aurel Mitran nu mai este. Pentru noi a fost unul dintre cei mai importanți oameni, prieteni, profesioniști din viata si cariera noastră.

Cuvintele sunt putine ca sa exprime întreaga noastra recunostinta pentru el. Drum bun printre stele, prieten drag. N-ai fost niciodată «too old to rock’n’roll », dar cu siguranta «too young to die »! Sa te odihnești in pace. Vei rămâne pentru totdeauna in inimile noastre! 🖤 ”, a fost mesajul postat de trupa Holograf, pe contul său de Facebook.

Membrii trupei Holograf, în doliu
Membrii trupei Holograf, în doliu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A fost prea mare gravitatea faptelor.” Ce decizie s-a luat în cazul eliberării lui Cristian Cioacă

Cine a fost Aurel Mitran

Aurel Mitran a fost impresar pentru  foarte multe trupe și artiști, printre care se numără: Nicu Alifantis, Alexandru Andreiaș, dar și trupe rock din anii 1980.

Acesta și-a desfășurat activitatea profesională și la Teatrul Mic, Teatrul Tănase, Teatrul de Comedie, Teatrul Ion Creangă și a fost prima persoană care a reușit să aducă pe scenele din România personalități precum: Cesaria Evora, Lhasa de Sela și Bobby Mc Ferrin, conform destepte.ro.

Când avea doar 20 de ani, Aurel Mitranu și-a dorit să se angajeze într-un teatru și a susținut un examen la Critică de Teatru și Film, dar a avut media imediat următoare după a ultimului intrat.

Membrii trupei Holograf, în doliu
Membrii trupei Holograf, în doliu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A fost o căsnicie frumoasă.” Francisca și Bogdan Lățescu au pus capăt relației de 10 ani



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Alexandra Dinu. „Hollywoodul este visul suprem!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies