Ramona de la Clejani a vorbit despre divorțul de fostul soț și custodia fetițelor sale. Cum s-a schimbat viața brunetei: „5 ani m-am judecat pentru divorț și pentru custodia fetelor.”

Ramona de la Clejani a vorbit despre divorțul de fostul soț și custodia fetițelor sale. Cum s-a schimbat viața brunetei: „5 ani m-am judecat pentru divorț și pentru custodia fetelor.”
Ramona de la Clejani a vorbit despre divorțul de fostul soț și custodia fetițelor sale. Cum s-a schimbat viața brunetei: „5 ani m-am judecat pentru divorț și pentru custodia fetelor.”

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii ani.

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani, a fost prezentă în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews. Tânăra nu a venit singură, ci însoțită de cele 3 fiice ale sale. Bruneta a vorbit despre cât de greu i-a fost să obțină custodia fetele și ulterior să se ocupe de creșterea acestora.

Citește și: Cine este Ramona Manole. „Nu-mi răspundea când nu aveam ce să mănânc. Eu nu am nevoie de averea lui și nici nu-i doresc răul.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cum era Ramona de la Clejani când era mică! Mama Ramonei Manole, dezvăluiri despre copilăria fiicei sale: „Ea mergea la piață, îmi aducea roșii, castraveți. Îmi aducea și bani.”

Ramona de la Clejani, o nouă viață

Ramona de la Clejani a vorbit despre divorțul de fostul soț și custodia fetițelor sale. Cum s-a schimbat viața brunetei
Ramona de la Clejani[Sursa foto: Facebook]

După mai bine de 5 ani, timp în care s-a luptat prin tribunale pentru custodia fiicelor sale, acum Ramona de la Clejani este mai fericită ca niciodată. Tânăra a reușit să își clădească o carieră de succes și să le ofere fetelor sale tot ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta corespunzător,

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ne-am judecat 5 ani. 5 ani m-am judecat pentru divorț și pentru custodia fetelor. Într-un final probabil a cedat el și am scăpat. A trecut perioada aceasta mai tumultuoasă și m-am trezit cu ele singură și a trebuit să preiau eu. Eu oricum eram pregătită. De când a murit socrul meu, atunci mi-am dat seama ce înseamnă să nu ai pe nimeni și să fii a nimănui.

În privința lor, pentru că era suportul meu. Unde mă duceam, mă duceam fără grijă. Dacă nu mai e el, știam că lucrurile o să ia o altă întorsătură. Am început să fiu mai atentă la detalii și mi-am construit un locaș frumos pentru ele, le-am organizat școlile, că e foarte important. Așa m-a învățat el, să se ducă la școală că dacă nu ai școală, nu te poți angaja, nu poți munci.
Cântarea e cântare, dar să aibă școală la bază. Mi-am implementat în minte: copiii mei nu trebuie să treacă prin ce am trecut eu. Nu au trecut niciodată. Poate doar faptul că au fost momente în care nu am fost lângă ele, pentru că a trebuit să alerg și să mă zbat ca să le ofer tot ceea ce eu nu am avut și tot ceea ce mi-am dorit să aibă ele.
Pentru asta trebuie sacrificii pentru că nimic nu vine din senin. Astăzi trăim toți la un loc. Eu mi-am făcut căsuță la mama la Clejani. Între timp, am făcut o schimbare, m-am mutat la București. Am mutat-o pe Ana la liceu
.”, a declarat Ramona Manole.  



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Care a fost cea mai mare temere a Andreei Raicu? Cum a putut vedeta să o depășească: „Trebuie să văd ce o să zic eu, nu ce o să zică lumea. Este mai important ce zic eu decât ce zic ceilalți.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies