Ramona Modoi, declarații surprinzătoare despre un concurent de la Puterea Dragostei: "Mi-a scris foarte mult..."

ramona modoi declaratii despre puterea dragostei
Ramona Modoi face declarații neașteptate despre un concurent de la Puterea Dragostei

Ramona Modoi i-a surprins pe toți atunci când a făcut câteva mărturisiri neașteptate despre Marinescu și Andrei de la Puterea Dragostei.

Ramona Modoi a fost invitată în platoul WOWBiz, acolo unde a făcut câteva declarații picante despre Cristian Marinescu și Andrei, doi concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3. Ce spune focoasa brunetă despre cei doi?

Ramona Modoi, declarații surprinzătoare despre Andrei de la Puterea Dragostei

Ramona Modoi recunoaște că a vorbit cu Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei și concurentul sezonului 3 i-a declarat că ar fi bine să vină în casă pentru el, deoarece o place.

Frumoasa brunetă îl simpatizează pe fostul iubit al Mariei.

„Cu Marinescu am și vorbit. Mi-a spus să vin în casă, că fetele de acolo nu sunt pentru el. Acum o lună, cam așa. Cred că eu i-am scris, mi se pare cel mai drăguț băiat din casă. M-a întrebat dacă nu vin în casă și i-am zis că vin pentru el”, spune Ramona Modoi.

Citeste si: Mama Andreei Antonescu de la Survivor 2021 își dorește ca fiica ei să-și găsească bărbatul ideal: "Sper să nu renunţe..."

ramona modoi despre concurentii de la puterea dragostei
Ramona Modoi susține că Andrei de la Puterea Dragostei i-a trimis nenumărate mesaje[Sursa foto: Instagram Ramona Modoi]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cât despre Andrei, Ramona Modoi spune că acesta a tot insistat în a vorbi cu ea, însă la un moment dat devenise insistent.

„El mi-a scris pe Facebook, doar ce se terminase sezonul 2. Mi-a scris foarte mult, dar nu i-am răspuns niciodată și după am văzut că a intrat în casă.

Mi se pare prea mare pentru mine, prea făcut. Îmi spunea că are o nepoțică, îmi cerea poze, mai multe. Era foarte insistent. A încercat și a încercat vreo două săptămâni, cam așa. Până să intre în casă l-am blocat. Mă suna întruna. Nu am răspuns. Mi-a spus să îi trimit un video cu mine. Mi-a și cântat”, povestește Ramona Modoi.

Citeste si: Și-a injectat Simona Hapciuc de la Survivor acid hialuronic în buze? Ce spune fosta Faimoasă

Ramona Modoi mărturisește că a vorbti și cu tatăl copilului, însă acesta nu este foarte interesat în a-și vedea micuțul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

ramona modoi despre marinescu de la puterea dragostei
Ramona Modoi a vorbit și despre Marinescu de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Ramona Modoi]

„Mi-a scris acum câteva zile (n.r- tatăl copilului ei), am fost în România. Am venit pentru că am avut ceva de rezolvat. Mi-a spus că de ce nu l-am adus și pe el. I-am spus că Darius nu vrea să vină în România fără părinții mei, nu vrea. Nu o să meargă niciodată în România fără ei. Noi o să rămânem acolo (n.r- în Germania).

Nu l-a mai văzut de 4-5 ani. El tot timpul spune că eu sunt împotrivă, dar eu i-am spus: Când vii în Germania, poți să vii la noi să îți vezi copilul, pentru că nu o să te dea nimeni afară. Ești tatăl lui, Darius știe. A mai vorbit de câteva ori cu el. Acum câteva zile mi-a scris mie, mi-a spus că vrea să îl sune, i-am spus să o contacteze pe mama, dar nu l-a sunat.
L-a văzut o dată când a fost în România. Nu ne ajută, nu ne plătește pensie alimentară. El și-a refăcut viața nu o dată, de mai multe ori”, spune Ramona Modoi.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nicos de la Puterea Dragostei dezvăluie motivele despărțirii de Meda! „Am încercat, dar...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies