Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună? Unde au fost văzuți sărutându-se

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu par că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc? Cu au fost surprinși

Prezentatoarea TV Ramona Olaru i-a luat prin surprindere pe toți! Se pare că tânăra s-a detașat complet de relația pe care a avut-o înainte și acum trăiește momente unice în brațele bărbatului care i-a furat inima. Este vorba despre Cătălin Cazacu, alături de care a fost văzută frumoasa blondină în urmă cu puțin timp și care pare la fel de îndrăgostit. Până acum, cei doi au ținut secret relație, dar iată că au fost văzuți, în sfârșit, sărutându-se pasional și îmbrățișându-se chiar pe stradă! 

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei s-a mutat definitiv din țară! Unde va locui de acum frumoasa brunetă

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, un nou cuplu în România!

Ramona și Cătălin par că formează cel mai recent cuplu din lumea mondenă și este mai mult decât evident că s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

În urmă cu puțin timp, frumoasa asistentă TV mărturisea că iubește din nou și chiar le-a arătat fanilor câteva indicii pe contul său de Instagram, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acest subiect. După despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu, blondina a avut o perioadă în care a fost mai puțin activă și a preferat să păstreze discreția în privința vieții amoroase, dar iată că a răsărit soarele și pe strada ei!

Recent, Ramona și Cătălin Cazacu au fost surprinși împreună, în ipostaze tandre, în preajma unui local de lux din nordul Bucureștiului. Cei doi și-au dat întâlnire în fața restaurantului unde urmau să servească prânzul, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre relația sa cu Dan Alexa: „Dacă eu te bat, sunt cu tine?!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Amândoi au venit cu mașinile personale, iar după ce le-au parcat în apropierea clădirii, s-au grăbit să se îmbrățișeze și sărute, fără să le pese că ar putea fi văzuți în orice moment. O altă dovadă că cei doi se potrivesc de minune a fost modul în care s-au îmbrăcat, astfel că amândoi au purtat treninguri, ea unul gri, iar el unul negru, potrivit sursei citate.

Cătălin Cazacu, evident îndrăgostit până peste cap de superba blondină, nu s-a ferit să filmeze câteva momente de la întâlnirea lor și să le posteze pe contul său de Instagram.

Ca dovadă că nu se mai ascund, Ramona le-a redistribuit pe InstaStory.

Citeste si: Anamaria Prodan îl atacă dur pe Laurențiu Reghecampf: „Azi îmi este străin”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Ramona Olaru, primele semne că se află într-o relație

În urmă cu ceva timp, asistenta TV posta pe contul său personal de Instagram o imagine în care se ținea de mână cu un bărbat, însă nu a vorbit despre acest lucru în fața fanilor.

Un alt indiciu pe care l-a dat Ramona Olaru a fost chiar în direct la emisiunea în care apare: Nu mă mai lasă pe mese”, spunea Ramona Olaru telespectatorilor, referindu-se la dansatul pe mese.  

Citeste si: Dana Rogoz a trecut printr-un eveniment nefericit în mijlocul nopții: “Am urlat atât de tare”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Cazacu, primele declarații despre sărutul cu Ramona Olaru

La scurt timp după apariția imaginilor, Cătălin Cazacu a făcut primele declarații:

 

„Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni. Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni. Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona(...) ”Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a dezvăluit Cătălin Cazacu pentru fanatik.ro.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Carmen Negoiță, dezvăluiri despre Viviana Sposub: „A așteptat momentul să înjughie pe la spate!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies