Ramona și Gabriel, ipostaze romantice în afara emisiunii! Să fie oare cel mai nou cuplu?

ramona-si-gabriel-ipostaze-romantice
ramona-si-gabriel-ipostaze-romantice

Ramona și Gabriel, ipostaze romantice! Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei au început să își arate afecțiunea și în afara emisiunii Puterea Dragostei.

Ramona și Gabriel, ipostaze romantice! Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei se tachinează constant pe parcursul emisiunii, însă apropierea dintre cei doi este mai evidentă acum ca niciodată! Dacă Ramona părea intangibilă, se pare că frumoasa blondină a început să își deschidă sufletul către Gabriel, iar cei doi au început să își manifeste afecțiunea.

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Gabriel a fost împreună cu Daiana, dar și-au dat seama că nu se potrivesc, așa că au format un cuplu o perioadă destul de scurtă de timp, ajungând, de comun acord, la decizia de a se separa. Cu toate acestea, cei doi nu s-au certat și nu au avut nimic de împărțit, așa că au rămas prieteni buni.

ramona-si-gabriel-ipostaze-romantice
ramona-si-gabriel-ipostaze-romantice

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ramona și Gabriel, ipostaze romantice! Să fie oare cel mai nou cuplu din casă?!

După eșecul din relația cu Daiana, Gabriel s-a reorientat către... Ramona, femeia care pare să-i fi furat inima! Totuși, blondina pare intangibilă, ținându-l pe bărbat la distanță, pentru a evita să nu fie rănită din dragoste. Deși cei doi se tachinează pe parcursul emisiunii, iar Ramona nu crede neam sentimentele pe care Gabriel încearcă să i le demonstreze, când camerele de filmat nu rulează, cei doi sunt mai apropiați decât s-ar fi crezut.

Citeste si: Scandal în casa „Puterea Dragostei”. Ella și Gabriel din nou în centrul atenției

ramona-si-gabriel-ipostaze-romantice
ramona-si-gabriel-ipostaze-romantice

Zilele trecute, Ramona i-a luat prin surprindere pe fani, atunci când a postat o fotografie, în secțiunea de pe Instagram, în care apare în ipostaze tande, romantice, alături de nimeni altul decât Gabriel. Mai mult decât atât, Ramona și Gabriel nu doar că stăteau în pat, împreună, însă blondina a decis să pună și o scurtă descriere la fotografia postată în mediul online, optând pentru un cuvânt extrem de sugestiv: „LOVE” (iubire-

n.red.).

Să fie oare cei doi noul cuplu bombă de la Puterea Dragostei? Altfel, cum am putea, oare, să explicăm situația Dintre Ramona și Gabriel, surprinși în ipostaze tandre în afara emisiunii?!

Citeste si: Ramona părăsește casa Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între ea și Ella: „Voi merge acasă...”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

”Nu există COVID. Ați văzut sau știți pe cineva care a luat COVID-19?” Replica dură a lui Alexandru Rafila

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies