Randi a renuntat sa mai manance carne de vreo cativa ani. Artistul consuma multe fructe si legume si peste.
"De ceva ani buni încerc să duc un stil de viaţă cât mai sănătos: nu numai că merg la sală aproape zilnic, ci am început să şi mănânc sănătos. Am renunţat la carne, mănânc doar legume sau peşte. Azi împart cu voi una dintre reţetele mele preferate, că tot vine vara şi vom petrece mai mult timp în aer liber: Ciuperci umplute la grătar", a spus Randi pentru zutv.ro.
Ingrediente:
• 12 ciuperci mari
• 1 ardei gras
• 3 roşii
• 1 ceapă mare
• 2 căţei de usturoi
•
• 1 legătura de pătrunjel
• 6-7 frunze de busuioc
• sare
• piper
Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi scoateţi-le picioruşul. Puneţi-le la scurs cu interiorul pălăriei în jos. Curăţaţi ceapa şi ardeiul gras, spălaţi-le împreună cu roşiile, apoi tocaţi mărunt ceapa, iar roşiile şi ardeiul gras tăiaţi-le în cubulete.
Puneţi într-un castron ceapa tocată şi cubuleţele de ardei şi roşii, adăugaţi picioruşele ciupercilor tocate mărunt, căţeii de usturoi daţi pe răzătoarea mică, uleiul, pătrunjelul şi busuiocul, tocate mărunt, sare şi piper după gust.
Amestecaţi bine şi puneţi câte 2 linguri din acest amestec în fiecare ciupercă. Puneţi ciupercile astfel umplute pe grătarul încins şi frigeţi-le 15 minute. Serviţi câte 3 ciuperci la o porţie şi ornaţi cu frunze de pătrunjel.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro