Rapperul britanic Cadet a murit la 28 de ani într-un accident de mașină

Rapperul britanic Cadet a murit la 28 de ani într-un accident de mașină
Rapperul britanic Cadet a murit la 28 de ani într-un accident de mașină

Rapperul britanic Cadet, pe numele lui real Blaine Cameron Johnson, a murit într-un tragic accident de mașină.

Tragedie în lumea muzicii. Rapperul britanic Cadet, pe numele lui real Blaine Cameron Johnson, a murit într-un tragic accident de mașină în timp ce se îndrepta către un concert.

Citeste si: Mituri despre contracepție. Ce trebuie să știi neapărat pentru a nu rămâne însărcinată

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tragicul eveniment în urma căruia muzicianul în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața, s-a întamplat cu puțin inainte de miezul nopții. Paramedicii au ajuns de urgență la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața tânărului artist. Celelalte două victime, șoferului autoturismului care îi transporta pe artist la concert și șoferul celuilalt automobil implicat în accident au fost transportați la spital, în urma rănilor grave suferite.

Citeste si: Aventura unui student cu o prostituată de lux a devenit o noapte de coşmar. Tânărul de 19 ani a fost salvat de părinţi

Anunțul a fost făcut de către familia cântărățului. „Noi, familia lui Blaine Cameron Johnson, vă dăm trista veste că pe 9 februarie 2019 a murit, fiind pasager într-un taxi care îl ducea la un concert.

În acest moment vă apreciem răbdarea și vom veni cu informații atunci când putem. Mulțumim pentru susținere”, a transmis familia rapperului, potrivit DailyMail.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prajitura Regina Maria. Asa faci cel mai bun desert

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies