Rareș de la Puterea dragostei a fugit din emisiune: „L-ați speriat”

Rareș de la Puterea dragostei
Rareș de la Puterea dragostei a plecat din emisiune

Rareș de la Puterea dragostei, noul concurent al emisiunii, a fugit din concurs. Ce a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu despre el.

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut un anunț uluitor despre unul dintre concurenții de la Puterea dragostei. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că a plecat, fără nicio explicație.

La doar o zi după ce a intrat în casa Puterea dragoste i, Rareș a decis să facă imediat cale întoarsă, iar concurenții au observat acest lucru, însă nu au știut ce se întâmplă.

Cristina Mihaela Dorobanțu a explicat faptul că Rareș nu mai este printre ei.

Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristina Mihaela Dorobanțu despre plecarea lui Rareș[Sursa foto: Captură YouTube]

Măi, am avut și noi un concurent nou și nu îl mai avem! S-a speriat și a fugit! Voi vă dați seama la ce nivel am ajuns? Speriem oamenii?”, a spus cu zâmbetul pe buze frumoasa prezentatoare, iar concurenții au reacționat:

„Dar ce i-am făcut?”, s-a întrebat Alexandra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Măi băieți, l-ați speriat pe om.”, a mai spus Cristina Mihaela, iar momentul a fost depășit ușor, mai ales că fetele și băieții nu au apucat să îl cunoască prea bine și să se împrietenească cu el.

 

Concurenți Puterea dragostei. Cine este Rareș Cristea

Venirea lui Rareș în emisiune a fost privită cu bucurie de către fete, iar la scurt timp, acesta a dezvăluit și care sunt favoritele sale: Alexandra, Andrada și Adriana, iar pe Maia a invitat-o la dans.

Rareș de la Puterea dragostei
Rareș de la Puterea dragostei si Maia[Sursa foto: Captură TV]

Tânărul originar din Craiova a dezvăluit, în exclusivitate pentru WoWbiz, cum a fost nevoit să renunțe la cel mai mare vis al lui, fotbalul. Acesta era considerat o mare speranță a sportului rege, dar, din cauza accidentărilor, el a fost nevoit să renunțe. Rareș de la Puterea dragostei a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu și a făcut junioratul la Școala de Fotbal Gică Popescu.

„La fotbal am renunțat din cauza numeroaselor accidentări pe care le-am avut... și lipsa continuității în activitate. Am ales sa renunț la acest sport după 12-13 ani...”, a spus Rareș, pentru WowBiz.

Cât despre fetele din casă, Rareș nu a avut multe de spus și a decis să lasă timpul să treacă
„În casă toate fetele sunt drăguțe! Momentan nu mi-a atras în mod special atenția niciuna..

dacă o va face se va vedea asta in emisiune! Nu am venit cu gândul sa câștig bani ca alți concurenți.. am venit pentru o noua experiență de viață și dacă se găsea acces iubirea de care spui tu.. de ce nu!”, a adăugat acesta.

Sursa: wowbiz.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Nelson Mondialu a făcut un anunț șoc: „O să avem două fetițe”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies