Răsfăț de primăvară - noua colecție ANNA CORI, ediție limitată, este inspirată din povești romantice

Răsfăț de primăvară - noua colecție ANNA CORI, ediție limitată, este inspirată din povești romantice
Răsfăț de primăvară - noua colecție ANNA CORI, ediție limitată, este inspirată din povești romantice

Iubim ANNA CORI pentru că este brand românesc ajuns pe culmile succesului.

Apreciem ANNA CORI pentru că și-a păstrat standardele de creație ale diverselor tipuri de încălțăminte, pentru că nu dezamăgește niciodată. Noua colecție a acestui brand  se numește The Cinderella, este o ediție limitată și aduce în prim plan luxul.

Pentru iubitoarele de stil opulent, dar echilibrat, pentru cele care se lasă inspirate de grație și bun gust, această nouă colecție ANNA CORI este tot ce își pot dori.

Știm că brandul excelează la capitolul design și stil, iar acum o demonstrează încă o dată.

Cenușăreasa zilelor noastre

Colecția pare că se inspiră din povestea binecunoscută, de unde și numele. Pantofii acestei colecții sunt despre glitter, despre strălucire și luxul unor detalii. Un accent deosebit cade pe strălucirea acestor tipuri de încălțăminte. Se pare că sfidează conceptul clasic al eleganței feminine, acela de a purta tocuri.

De data aceasta sunt propuse tocuri modeste, confortabile, precum și balerinii, sandale și saboți cu talpă joasă.

Colecția se concentrează pe auriu și argintiu, două trenduri desigur. Eleganţa acestora, stilul somptuos și rafinamentul ce îți sunt inspirate de la prima vedere sunt motive pentru care oricare dintre aceste opțiuni de încălțăminte este recomandată pentru stilul elegant. Unitatea stilului este redată și de accentul culorii, metalic, la talpă.

Realizați din material glitter, piele naturală, accesorizaţi puternic și deloc modest cu elemente de tip cristale, încălțămintea din colecția The Cinderella este cea care te face remarcată desigur. Condurul Cenușăresei din poveste a fost pierdut și a cucerit inima prințului; în viața reală sandalele, balerinii sau pantofii decupați din colecția The Cinderella cuceresc inimile femeilor. Sunt genul acela de pantofi la care rămâi cu gândul mult timp după ce i-ai văzut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Purtați doar la evenimente speciale, pantofii ANNA CORI din ultima colecție lansată sunt ei speciali și gratiosi. Îi vei purta ca atare, asociați chiar și celor mai simple ținute, întrucât merită să iasă în evidență. La capitolul accesorii îi poți purta alături de alte creații ale aceluiași brand.

Genți de damă, stiluri speciale și elegante

Oricând pantofii eleganți cer un stil asemănător pentru întreaga ținută și accesoriile alese. Cum gențile sunt și printre cele mai practice, devin nelipsite din orice context. Pare greu să egalezi cu eleganţa unor pantofi glitter. ANNA CORI are o selecție de  genti de dama ce pot fi luate în considerare în crearea unei ținute elegante.

Sunt cele de tip plic, compacte, de diferite culori și texturi.

Cu linii minimaliste, astfel de genti dama piele promit un efect garantat: încântă cromatic pentru că după cum bine știm ANNA CORI nu se asociază cu nimic din ce este comun. Tonuri de culoare sepia, cielo, galben solar și nu numai au un farmec aparte. Mai apoi este vorba de un stil clasic a acestor accesorii care poate completa oricând articole vestimentare elegante deopotrivă.

Pantofii eleganți, un trend ce continuă să fie de top

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Poate că multe se schimbă în materie de stil, dar rafinamentul clasic nu are cum să piardă teren. Mizând pe acest principiu, ANNA CORI propune pantofi cu decupaje, stiletto, din piele desigur. Culori tari și vibrante pictează modele de pantofi lăcuiți sau mați și sunt parte din colecția acestui brand. Nude sau negru de asemenea, ai opțiuni cu care nu ai cum să dai greș.

Cine spune că femeile sunt greu de mulțumit, mai ales la capitolul pantofi, se înșeală. ANNA CORI și colecțiile sale de încălțăminte mai ales pe nișa elegantă reușește să îmbine perfect exigențele femeilor: să fie deosebiți, să stârnească interes, dar niciodată prea mult, să fie colorați și nu doar simpli, să aibă forme, linii și contur nu doar clasic.

Orice articol din colecțiile ANNA CORI este acel altceva de care te bucuri, un efect wow adus ținutelor tale. Dacă te-a cucerit îndeajuns, descoperă și celelalte colecții, de pantofi sport sau casual. La fel ca o Cenușăreasă a zilelor noastre, răsfață-te cu lux și trăiește povestea fericirii. Simte-te specială, când porți încălțăminte specială!

Colecția The Cinderella de la ANNA CORI este disponibilă în magazinele din țară, dar și online. Grăbește-te să îți alegi preferații, pentru că sunt în ediție limitată. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies