Răsfață-te cu cosmeticele preferate: cum întâmpini primăvara cu stil

Răsfață-te cu cosmeticele preferate: cum întâmpini primăvara cu stil
Răsfață-te cu cosmeticele preferate: cum întâmpini primăvara cu stil

Primăvara este sezonul perfect pentru o schimbare de look: vremea începe să devină din ce în ce mai frumoasă, hainele subțiri și colorate revin la putere, iar machiajul, parfumul și îngrijirea tenului se adaptează și ele noului anotimp. Află cum te pregătești pentru zilele însorite, dar și unde găsești cele mai bune oferte de make-up, creme și parfumuri.

Ce cosmetice nu trebuie să îți lipsească din rutina de îngrijire?

Produse de curățare și măști – e momentul ideal să scapi de impurități și pori încărcați, așa că asigură-te că ai un produs de curățare de calitate, fie că e vorba de un gel sau o loțiune. Nu uita nici de măștile pentru purificarea și hidratarea tenului – le poți cumpăra ca atare sau le poți prepara chiar tu în casă, din ingrediente naturale.

Cremă hidratanta – sezonul rece nu este blând cu tenul și de multe ori riști să ieși din iarnă cu fața uscată sau iritată.

Soluția cea mai eficientă vine de la clasicele creme hidratante – nu uita, însă, că acestea trebuie să fie de calitate cât mai bună și să se adapteze tipului tău de ten. Pune-ți pe lista de shopping o cremă ușoară, hidratantă, care să conțină vitamine, antioxidanți și neapărat factor de protecție.

Fond de ten și make-up – odată cu sosirea primăverii, stilul tău de machiaj trebuie și el adaptat, astfel încât să fie potrivit cu noile temperaturi, precum și cu trendurile sezonului.

Având în vedere că atunci când ieși din iarnă ai un ten destul de palid și deloc bronzat, este necesar să alegi un fond de ten care să nu contrasteze prea mult, însă în același timp să nu accentueze paloarea. Folosește-te de blush și de culori vesele și calde pentru a completa machiajul. Rujul pe care l-ai folosit în timpul sezonului rece poate fi înlocuit cu un lip gloss lejer, în tonalități de roz, portocaliu, fucsia, roșu sau nude.
Ține minte că un make-up perfect de primăvară trebuie să fie ușor și să nu dea impresia de față încărcată. În plus, în zilele călduroase va trebui să acorzi atenție modului în care fixezi machiajul și să folosești produse care nu curg.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Șampon și balsam – din cauza precipitațiilor și variațiilor de temperatură, e posibil ca părul tău să aibă de suferit în timpul primăverii.

Evită asta folosind produse de protecție împotriva electrizării și umidității și nu uita să îți faci o programare la salon pentru a-ți tunde vârfurile.

Parfum – dacă în timpul sezonului rece ai folosit un parfum mai intens, e timpul să faci trecerea la note ușoare și jucăușe, care să se potrivească în același timp cu personalitatea și cu gusturile tale. Poți opta pentru o variantă florală, dulce și romantică sau pentru un parfum fresh, care să te facă să te simți plină de vitalitate și de poftă de viață.

La Altex găsești cele mai bune oferte la cosmetice și parfumuri!

 

Cu siguranță îți dorești să-ți cumperi toate produsele de care ai nevoie și în același timp să nu cheltuiești o avere. Ca să faci asta este de ajuns să fii cu ochii pe promoțiile de primăvară, ce te vor ajuta să îți completezi trusa de îngrijire și în același timp să te încadrezi în buget.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În cazul în care nu ai aflat încă, avem vești despre o campanie de care merită să profiți: Altex începe sezonul cu super reduceri la cosmetice și accesorii de înfrumusețare, iar gama a fost de curând extinsă cu cele mai iubite branduri de top, astfel încât să găsești în același loc toate produsele de care ai nevoie, la prețuri excelente. De la creme de față și loțiuni de corp de cea mai bună calitate, până la parfumuri celebre, vopsea și tratamente de păr, ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru a da startul unei primăveri minunate. De asemenea, vei găsi la Altex și promoții la aparate care să-ți completeze ritualul de înfrumusețare: epilatoare, plăci și perii de păr, ondulatoare și uscătoare.

Primăvara este în sfârșit aici și merită să o sărbătorești cum se cuvine, așa că e momentul să îți scoți în evidență frumusețea naturală, folosindu-te de cele mai bune produse cosmetice, care să te pună în valoare și să îți dea un nou vibe!

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies