Rasturnare de situatie in platoul "Te vreau langa mine"! Una dintre participante a fost demascata de un barbat misterios: "Sunt un client de-al ei! De ce nu spune ca este maseuza?"

Rasturnare de situatie in platoul
Rasturnare de situatie in platoul "Te vreau langa mine"! Una dintre participante a fost demascata de un barbat misterios: "Sunt un client de-al ei! De ce nu spune ca este maseuza?"

Participanta a inlemnit cand i-a auzit vocea barbatului si a incercat sa se apere.

Barbatul care a intervenit telefonic si-a dorit sa ii arate adevarata fata a Ionelei si a marturisit faptul ca a intalnit-o pe aceasta la salonul de masaj in care lucreaza, insa nu in functia de receptionera asa cum a mentionat ea, ci in calitate de maseuza.  

 

"Sunt un client de-al ei! De ce nu spune ca este maseuza? Chiar stie sa faca un barbat fericit! Credeti-ma nu este doar receptionera! Nu face numai masaj, nu pot sa intru in detalii!", a spus barbatul.

 

Uluita de spusele barbatului, Ionela a incercat sa explice tuturor faptul ca cel care sunase nu spune adevarul si ca totul este doar o inventie menita sa o denigreze gratuit.

 

Vezi ce reactie a avut pe Kanald.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cat de mult a slabit Gabriela Cristea! Vedeta emisiunii "Te vreau langa mine" a marturisit cum a reusit!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies