O reteta absolut delicioasa de ravioli cu branza si cartofi! Nu ai cum sa ii rezisti!
Ingrediente:
Pentru aluat:
1,5 kg cartofi facuti piure
2 oua
500 gr faina de grau
sare
3 linguri de ulei de gatit
200 gr pesmet+ 100 gr
Pentru umplutura:
400 gr branza de vaci semi-degresata
1 galbenus
100 gr zahar pudra
100 ml de smantana
coaja rasa de la 1 lamaie
Mod de preparare:
1.
2. Imparte aluatul in doua.
3. Trece cu sucitorul peste ambele bucati, ca sa obtii doua foi mai subtiri.
4. Amesteca ingredientele pentru umplutura.
5. Ia cate o lingura din umplutura si pune din loc in loc pe foaia de aluat (la distanta egala una de alta).
6. Acopera cu a doua foaie de aluat.
7. Apasa de jur imprejurul gramajoarelor de umplutura, ca sa sigilezi bine aluatul, apoi decupeaza-le.
8. Pune-le in apa clocotinda. Cand se ridica la suprafata sunt gata.
9. Scoate ravioli si trece-le prin 100 gr de pesmet. Serveste-le cu zahar pudra.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro